Betrouwbare slotenmakers in Leeuwarden

Direct een Slotenmaker in Leeuwarden?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Leeuwarden

Op zoek naar een ervaren slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels voor je te maken of bijvoorbeeld en slot open te breken. Zoek je met spoed een slotenmaker in Leeuwarden? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Maak onmiddellijk 24/7 een afspraak met een slotenspecialist met de MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Je kunt ook later worden teruggebeld door een slotenmaker met een terugbelverzoek. Ook kun je eerst bij verschillende slotenmakers meerdere offertes opvragen.

Sloten vervangen Leeuwarden

Verbeter de veiligheid van je huis door de oude sloten te vervangen met nieuwe. Daarnaast kun je je sloten laten vervangen als je net verhuisd bent of je sleutels kwijtgeraakt bent. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten worden door middel van sterren gerangschikt qua veiligheid. Drie sterren betekent dat het het beste beveiligd is.

Woningen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen als deze woningen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Ben je op zoek naar een gekwalificeerde slotenmaker? Je kunt dan kiezen voor één die is aangesloten bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Leeuwarden

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Leeuwarden?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Leeuwarden

De kosten van een slotenmaker in Leeuwarden hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Een cilinder vervangen kost zo’n 70 tot 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, dat weer zit in de omhuizing. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot ligt zo rond de 350 euro. Je betaalt voor het bijmaken van sleutel gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Bel naar 085 106 1600 voor de specifieke kosten van jouw project of gebruik de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Leeuwarden.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600