Betrouwbare Slotenmakers in Leiden

Direct een Slotenmaker in Leiden?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Leiden

Op zoek naar een slotenmaker om je slot te vervangen of een slot open te breken of om nieuwe sleutels te maken? Met spoed een slotenmaker in Leiden nodig? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice of spreek direct met een slotenmaker online via de Matchmaker. Onze slotenmakers kunnen je ook later terugbellen wanneer jij een terugbelverzoek indient. Je kunt ook eerst verschillende offertes aanvragen bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Leiden

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te vervangen met sloten van een hogere kwaliteit. Ook is het een optie om je sloten te laten vervangen als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt of net verhuisd bent. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Tevens kun je letten op keurmerken of kwalificaties als je een slot laat vervangen. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC, krijgt een woning als deze voldoet aan specifieke veiligheidseisen. Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Leiden

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Leiden?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Leiden

De kosten van een slotenmaker in Leiden hangen af van het soort slot dat je hebt of wilt aanschaffen. De gemiddelde prijs voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot en met 90 euro. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost doorgaans 90 tot 120 euro. Pensloten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. De kosten voor een sleutel bijmaken liggen rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost zo'n 80 euro, als de sleutel is afgebroken of kwijt is. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Wil je de kosten weten voor jouw klus? Bel MyGo op 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Leiden.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!