Betrouwbare Slotenmakers in Leiderdorp

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Leiderdorp die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Leiderdorp?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Leiderdorp

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Leiderdorp. Gebruik de Matchmaker om 24/7 een afspraak te maken met een slotenspecialist.

Je kunt bellen met de klantenservice van MyGo via 085 106 1600, of via de Matchmaker direct met een slotenmaker. Je kunt ook met een terugbelverzoek later worden teruggebeld door een slotenmaker als je dat liever wilt. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Leiderdorp

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen ligt doorgaans rond de 70 tot maximaal 130 euro.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. Sloten van SKG kunnen één, twee of drie sterren hebben, waarbij één het minst beveiligd is en drie het best beveiligd.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Maak je woning veilig tegen inbrekers door de PKVC richtlijnen te volgen. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Leiderdorp

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Leiderdorp?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Leiderdorp

Een slotenmaker in Leiderdorp rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Een klavierslot vervangen kost vaak 70 tot 130 euro. Kastdeuren en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost gemiddeld 90 tot 120 euro. Pensloten zijn geschikt voor buitendeuren omdat ze van goede kwaliteit zijn. Als je meerpuntsluitingsslot vervangen moet worden kost dit rond de 350 euro. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijtgeraakt of kapot? Het openen van een slot kost rond de 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Leiderdorp.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!