Betrouwbare Slotenmakers in Lelystad

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Lelystad die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Lelystad?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Lelystad

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Heb je een spoedgeval? Met de Matchmaker vind je snel en makkelijk een slotenmaker in Lelystad. Maak onmiddellijk 24/7 een afspraak met een slotenspecialist met de MyGo Matchmaker.

Via de Matchmaker kun je meteen spreken met een slotenmaker of bellen met onze klantenservice op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Lelystad

Laat je sloten vervangen door sloten van een hogere kwaliteit om de veiligheid van je huis te verbeteren. Ook kun je ervoor kiezen je sloten te vervangen als je bijvoorbeeld net bent verhuis of je sleutels bent kwijtgeraakt. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Lelystad

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Lelystad?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Lelystad

De specifieke kosten van een slotenmaker in Lelystad worden bepaald door het type slot dat je wilt kopen of hebt. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren vanwege de goede kwaliteit. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Sleutel kwijtgeraakt of kapot? Het openen van een slot kost rond de 80 euro. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 tot 50 euro, afhankelijk van het tijdstip. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Lelystad.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!