Betrouwbare slotenmakers in Lichtenvoorde

Direct een Slotenmaker in Lichtenvoorde?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Lichtenvoorde

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? De MyGo Matchmaker helpt je snel een slotenmaker in Lichtenvoorde te vinden, ook wanneer je een spoedgeval hebt. Maak onmiddellijk 24/7 een afspraak met een slotenspecialist met de MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Een slotenmaker kan, als je een terugbelverzoek indient, je terug bellen op een later moment. Of je kunt bij meerdere slotenmakers eerst een of meerdere offertes aanvragen.

Sloten vervangen Lichtenvoorde

Je kunt de veiligheid van je woning verbeteren door je sloten te vervangen door een betere kwaliteit. Ook als je verhuisd bent of je sleutels bent kwijtgeraakt kun je je sloten vervangen. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten Als je kiest voor een SKG slot, Stichting Kwaliteit Gevelbouw, dan weet je dat het een slot is van goede kwaliteit. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Woningen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen als deze woningen voldoen aan specifieke veiligheidseisen. Zolang je de PKVC richtlijnen navolgt weet je zeker dat je een zeer veilige woning hebt. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Lichtenvoorde

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Lichtenvoorde?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Lichtenvoorde

De kosten van een slotenmaker in Lichtenvoorde hangen af van het soort slot dat je hebt of wilt aanschaffen. Een cilinder vervangen kost ongeveer 70 tot zo'n 90 euro. Dit is het binnenste deel van het slot, met de omhuizing eromheen. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost tussen de 90 en 120 euro. Pensloten zijn van een hoge kwaliteit en worden daarom vaak voor buitendeuren gebruikt. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost doorgaans 350. Dit is een slot dat extra beveiligingen biedt. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Lichtenvoorde.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!