Betrouwbare Slotenmakers in Lisse

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Lisse die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Lisse?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Lisse

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Met spoed een slotenmaker nodig in Lisse? Gebruik dan onze Matchmaker. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Neem contact op met een slotenmaker met de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Of je kunt eerst meerdere offertes opvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Lisse

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Ook wanneer je je sleutels kwijt bent of verhuisd bent kun je ervoor kiezen om je sloten te laten vervangen. Gemiddeld betaal je voor sloten vervangen tussen de 70 en 130 euro.

Tevens kun je letten op keurmerken of kwalificaties als je een slot laat vervangen. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot betekent dat je een slot neemt dat een hoge kwaliteit heeft. Een SKG slot kan bestaan uit meerdere sterren: één, twee of drie, waarbij drie de beste veiligheid betekent.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je huis veilig is tegen inbraak. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Lisse

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Lisse?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Lisse

De kosten die een slotenmaker in Lisse rekent worden bepaald door het slot dat je wilt aanschaffen of wilt laten maken. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost rond de 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden doorgaans gebruikt voor kasten en binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost een penslot vervangen 90 tot zo'n 120 euro. Een penslot is geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Reken op een meerprijs van 25 tot 50 euro in het weekend of 's avonds. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je bellen naar 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Lisse.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!