Betrouwbare slotenmakers in Maastricht

Direct een Slotenmaker in Maastricht?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Maastricht

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Met spoed een slotenmaker in Maastricht nodig? Met onze Matchmaker vind je snel en gemakkelijk de beste vakman voor jouw klus. Je kunt 24/7 een afspraak inplannen met een slotenspecialist via de online MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Je kunt ook eerst verschillende offertes aanvragen bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Maastricht

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te vervangen met sloten van een hogere kwaliteit. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Zolang je de PKVC richtlijnen navolgt weet je zeker dat je een zeer veilige woning hebt. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Maastricht

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Maastricht?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Maastricht

De tarieven die een slotenmaker in Maastricht rekent hangen af van het soort slot dat je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost rond de 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden doorgaans gebruikt voor kasten en binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Het laten openen van een slot kost vaak rond de 80 euro. In de weekenden en avonden betaal je veelal een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Maastricht.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600