Betrouwbare slotenmakers in Meerssen

Direct een Slotenmaker in Meerssen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Meerssen

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Meerssen? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Via de Matchmaker kun je 24/7 online een afspraak inplannen met een slotenspecialist.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Of je kunt bij meerdere slotenmakers eerst een of meerdere offertes aanvragen.

Sloten vervangen Meerssen

Je kunt je oude sloten laten vervangen om je huis veiliger te maken. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot betekent dat je een slot neemt dat een hoge kwaliteit heeft. Een SKG slot met drie sterren is het best beveiligd, daarnaast zijn er ook nog sloten met één of twee sterren.

Als een woning voldoet aan bepaalde specifieke veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVC. Zolang je je houdt aan de PKVC richtlijnen weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor inbrekers heeft. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Meerssen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Meerssen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Meerssen

Een slotenmaker in Meerssen rekent een uurloon dat afhankelijk is van het soort slot dat je wilt aanschaffen of laten repareren. Het vervangen van een cilinder (binnenste deel van slot) kost zo rond de 70 tot 90 euro. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Een sleutel laten maken kost gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. In de weekenden en avonden betaal je veelal een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar 085 106 1600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Meerssen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600