Betrouwbare slotenmakers in Meppel

Direct een Slotenmaker in Meppel?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Meppel

Zoek je een slotenmaker om bijvoorbeeld een slot open te breken of een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Meppel vinden voor jouw klus. Plan 24/7 een afspraak met een slotenspecialist in via de online Matchmaker.

Neem meteen contact met een slotenmaker op via de Matchmaker. Ook is onze klantenservice telefonisch bereikbaar op 085 106 1600. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Ook kun je meerdere offertes aanvragen bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Meppel

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. De kosten voor sloten vervangen ligt gemiddeld rond de 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken als je een slot laat vervangen. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. Een SKG slot kan bestaan uit meerdere sterren: één, twee of drie, waarbij drie de beste veiligheid betekent.

Je woning kan het PKVC keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen als deze voldoet aan de juiste veiligheidseisen. Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Je kunt kiezen voor een gekwalificeerde slotenmaker die is aangesloten bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde, afgekort het NSSG.

Slotenmaker diensten Meppel

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Meppel?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Meppel

De prijs die een slotenmaker in Meppel rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Een cilinder vervangen kost ongeveer 70 tot zo'n 90 euro. Dit is het binnenste deel van het slot, met de omhuizing eromheen. Een klavierslot vervangen kost doorgaans tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot wordt voornamelijk geplaatst in een kastdeur of binnendeur.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost doorgaans 90 tot 120 euro. Pensloten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost gemiddeld 80 euro. Als bijvoorbeeld de sleutel is afgebroken. Als je hulp nodig hebt in het weekend of 's nachts dan kun je op een meerprijs reken van ca. 25 tot 50 euro. Bel naar 085 106 1600 voor de specifieke kosten van jouw project of gebruik de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Meppel.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600