Betrouwbare slotenmakers in Noordwijkerhout

Best beschikbare match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam
Direct een Slotenmaker in Noordwijkerhout?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Via de Matchmaker kun je (ook met spoed) de best passende slotenmaker in Noordwijkerhout vinden. Plan 24/7 een afspraak in online met onze slotenspecialisten via de MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Noordwijkerhout

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ook kun je je sloten laten vervangen wanneer je je sleutels kwijt bent of wanneer je net bent verhuisd. Het vervangen van sloten kost gemiddeld zo’n 70 tot 130 euro per slot, afhankelijk van het type slot.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. Een SKG slot kan bestaan uit meerdere sterren: één, twee of drie, waarbij drie de beste veiligheid betekent.

Je woning kan het PKVC keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen als deze voldoet aan de juiste veiligheidseisen. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Noordwijkerhout

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Noordwijkerhout?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Noordwijkerhout

Een slotenmaker in Noordwijkerhout rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. De gemiddelde prijs voor een cilinder vervangen is 70 tot 90 euro. dit is het binnenste deel van een slot. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot ligt zo rond de 350 euro. Je betaalt zo'n 5 tot 15 euro per sleutel voor een sleutel bijmaken.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Noordwijkerhout.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Beste match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan