Betrouwbare Slotenmakers in Numansdorp

Direct een Slotenmaker in Numansdorp?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Numansdorp

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. Via de Matchmaker kun je (ook met spoed) de best passende slotenmaker in Numansdorp vinden. Met de Matchmaker kun je 24/7 een afspraak online inplannen met een slotenspecialist.

Je kunt bellen met de MyGo klantenservice via 085 106 1600, of vanuit de Matchmaker rechtstreeks met MyGo slotenmakers. Ook kun je later door een slotenmaker worden teruggebeld wanneer je een terugbelverzoek indient. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Numansdorp

Laat je sloten vervangen door sloten van een hogere kwaliteit om de veiligheid van je huis te verbeteren. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. Sloten vervangen kost, afhankelijk van het type slot, 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Zoek je een slot van hoge kwaliteit, kies dan voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als je je aan de richtlijnen houdt van het PKVC weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor eventuele inbrekers heeft. Wil je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is aangesloten.

Slotenmaker diensten Numansdorp

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Numansdorp?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Numansdorp

De prijs die een slotenmaker in Numansdorp rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost doorgaans tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot wordt voornamelijk geplaatst in een kastdeur of binnendeur.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Een sleutel bijmaken kost ongeveer 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot laten openen, als je sleutel kapot of kwijt is, kost ongeveer 80 euro. In het weekend of 's avonds kun je rekenen op een meerprijs van zo'n 25 tot 50 euro. Benieuwd naar wat jouw klus gaat kosten? Bel naar 085 106 1600 of gebruik de online Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Numansdorp.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!