Betrouwbare slotenmakers in Ommen

Direct een Slotenmaker in Ommen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Ommen

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Ommen? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Je kunt online via de Matchmaker direct met een slotenmaker in contact komen of je kunt onze klantenservice bereiken op 085 106 1600. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Ook kun je meerdere offertes aanvragen bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Ommen

Vervang sloten in je huis met betere kwaliteit sloten, zo verbeter je de veiligheid van je huis. Ook kun je ervoor kiezen je sloten te vervangen als je bijvoorbeeld net bent verhuis of je sleutels bent kwijtgeraakt. Sloten vervangen kost gemiddeld zo'n 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot dat je kiest.

Je kunt daarnaast ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken bij het laten vervangen van je sloten. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Wanneer woningen aan de juiste veiligheidseisen kunnen deze het PKVC (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen. Als je je aan de richtlijnen houdt van het PKVC weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor eventuele inbrekers heeft. Je kunt kiezen voor een gekwalificeerde slotenmaker die is aangesloten bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde, afgekort het NSSG.

Slotenmaker diensten Ommen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Ommen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Ommen

De tarieven van een slotenmaker in Ommen hangen af van het soort slot dat je koopt. De gemiddelde prijs voor een cilinder vervangen is 70 tot 90 euro. dit is het binnenste deel van een slot. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. De kosten voor een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Je betaalt zo'n 5 tot 15 euro per sleutel voor een sleutel bijmaken.

Het openen van een slot, als je de sleutel bijvoorbeeld kwijt bent, kost zo'n 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Ommen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600