Betrouwbare slotenmakers in Oostzaan

Best beschikbare match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam
Logo van Brandjes Inbraakpreventie

Brandjes Inbraakpreventie

  • Beschikbaarheid onbekend
  • Wij voldoen al 25 jaar aan de eisen van PKVW!
  • Hoofdvestiging Bergen (NH)
Direct een Slotenmaker in Oostzaan?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Oostzaan

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Oostzaan? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Je kunt online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist maken via de MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Oostzaan

Je kunt je oude sloten laten vervangen om je huis veiliger te maken. Ook als je verhuisd bent of je sleutels bent kwijtgeraakt kun je je sloten vervangen. De kosten voor sloten vervangen ligt gemiddeld rond de 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Een SKG slot kan drie, twee of één ster hebben, waarbij één het minst veilig en drie het veiligst is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Zolang je je houdt aan de PKVC richtlijnen weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor inbrekers heeft. Als je een gekwalificeerde slotenmaker zoekt kun je één kiezen die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Oostzaan

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Oostzaan?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Oostzaan

Kosten van een slotenmaker in Oostzaan hangen af van het type slot dat je wilt aanschaffen. De gemiddelde prijs voor een cilinder vervangen is 70 tot 90 euro. dit is het binnenste deel van een slot. Het vervangen van een klavierslot kost rond de 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden doorgaans gebruikt voor kasten en binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost gemiddeld 90 tot 120 euro. Pensloten zijn geschikt voor buitendeuren omdat ze van goede kwaliteit zijn. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Het laten openen van een slot kost vaak rond de 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar 085 106 1600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Oostzaan.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Beste match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan