Betrouwbare Slotenmakers in Purmerend

Direct een Slotenmaker in Purmerend?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Purmerend

Onze slotenmakers kunnen je sloten vervangen, een slot openbreken of nieuwe sleutels voor je maken. Een slotenmaker in Purmerend nodig? Heb je een spoedgeval? Gebruik dan de MyGo Matchmaker. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt online via de Matchmaker direct met een slotenmaker in contact komen of je kunt onze klantenservice bereiken op 085 106 1600. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Ook kun je eerst bij verschillende slotenmakers meerdere offertes opvragen.

Sloten vervangen Purmerend

Je kunt je huis veiliger maken door je sloten te laten vervangen. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. Sloten vervangen kost tussen de 70 en 130 euro per slot, de prijs is afhankelijk van het soort slot.

Je kunt ook letten op bepaalde keurmerken of bijvoorbeeld kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een Stichting Kwaliteit Gevelbouw slot, SKG, garandeert een slot van zeer hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één, twee of drie sterren, waarbij drie het veiligste slot is.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Als je de PKVC richtlijnen navolgt ben je er zeker van dat je woning geen zwakke plekken heeft voor eventuele inbraak. Zoek je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) aangesloten is.

Slotenmaker diensten Purmerend

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Purmerend?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Purmerend

Een slotenmaker in Purmerend rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De prijs voor het vervangen van een penslot is gemiddeld 90 tot 120 euro. Een penslot wordt veelal voor buitendeuren gebruikt. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Purmerend.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!