Betrouwbare slotenmakers in Raalte

Direct een Slotenmaker in Raalte?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Raalte

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. De MyGo Matchmaker helpt je snel een slotenmaker in Raalte te vinden, ook wanneer je een spoedgeval hebt. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Via de Matchmaker kun je meteen spreken met een slotenmaker of bellen met onze klantenservice op 085 106 1600. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Raalte

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Daarnaast kun je je sloten laten vervangen als je net verhuisd bent of je sleutels kwijtgeraakt bent. Gemiddeld betaal je voor sloten vervangen tussen de 70 en 130 euro.

Als je sloten laat vervangen kun je letten op kwalificaties en keurmerken. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen wanneer deze aan specifieke veiligheidseisen voldoet. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Raalte

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Raalte?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Raalte

De prijs die een slotenmaker in Raalte rekent is afhankelijk van het slot dat je hebt of dat je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost het vervangen van een penslot 90 tot maximaal 120 euro. Een penslot is zeer geschikt voor een buitendeur vanwege de hoge kwaliteit. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Een sleutel bijmaken kost ongeveer 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot is kost ongeveer 80 euro. 's Avonds, in het weekend en 's nachts betaal je doorgaans een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Raalte.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600