Betrouwbare slotenmakers in Roermond

Direct een Slotenmaker in Roermond?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Roermond

Ben je op zoek naar een ervaren slotenmaker om sloten op te breken, te vervangen of nieuwe sleutels voor je te maken? Gebruik de Matchmaker om snel een slotenmaker in Roermond, zelfs als je een spoedgeval hebt. Maak meteen online een afspraak (24/7) met een slotenspecialist door de Matchmaker te gebruiken.

Via de Matchmaker kun je meteen spreken met een slotenmaker of bellen met onze klantenservice op 085 106 1600. Een slotenmaker kan je tevens op een later tijdstip terug bellen als je dat liever wilt. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Roermond

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Wanneer je een slot laat vervangen zijn er een paar keurmerken en kwalificaties waarop je kunt letten. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. Een SKG slot met drie sterren is het best beveiligd, daarnaast zijn er ook nog sloten met één of twee sterren.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Zoek je een gekwalificeerde slotenmaker? Als deze aangesloten is bij het NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Roermond

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Roermond?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Roermond

Een slotenmaker in Roermond rekent tarieven afhankelijk van het type slot dat je wilt laten repareren of kopen. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost rond de 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden doorgaans gebruikt voor kasten en binnendeuren.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost gemiddeld 90 tot 120 euro. Pensloten zijn geschikt voor buitendeuren omdat ze van goede kwaliteit zijn. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Het bijmaken van een sleutel kost rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel afgebroken of kwijtgeraakt? Het slot laten openen kost ongeveer 80 euro. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Voor de specifieke prijs van jouw klus kun je online terecht bij de Matchmaker of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Roermond.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600