Betrouwbare slotenmakers in Roosendaal

Direct een Slotenmaker in Roosendaal?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Roosendaal

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Roosendaal? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Je kunt 24/7 online een afspraak maken met een slotenspecialist via onze Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bellen op 085 106 1600, of rechtstreeks met de MyGo slotenmakers via de Matchmaker. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Ook kun je een of meerdere offertes opvragen bij meerdere slotenmakers.

Sloten vervangen Roosendaal

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van je sloten 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), krijgt een woning als deze voldoet aan bepaalde strenge veiligheidseisen. Zolang je de PKVC richtlijnen navolgt weet je zeker dat je een zeer veilige woning hebt. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Roosendaal

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Roosendaal?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Roosendaal

De prijs van een slotenmaker in Roosendaal is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Klaviersloten vervangen kost 70 tot ongeveer 130 euro. Klaviersloten worden vaak in kasten en binnendeuren toegepast.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Een sleutel bijmaken kost per sleutel zo'n 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. 's Avonds, in het weekend en 's nachts betaal je doorgaans een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Roosendaal.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600