Betrouwbare Slotenmakers in Rotterdam

Direct een Slotenmaker in Rotterdam?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Rotterdam

Zoek je een slotenmaker om bijvoorbeeld een slot open te breken of een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Rotterdam vinden voor jouw klus. Online kun je met een slotenspecialist 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker.

Neem contact op met een slotenmaker met de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor de MyGo klantenservice. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Rotterdam

Laat je sloten vervangen door sloten van een hogere kwaliteit om de veiligheid van je huis te verbeteren. Je kunt er tevens voor kiezen je sloten te laten vervangen wanneer je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. Gemiddeld betaal je voor het vervangen van sloten zo tussen de 70 en 130 euro.

Daarnaast kun je tevens letten op bepaalde keurmerken of kwalificaties als je je slot laat vervangen. Als je kiest voor een SKG slot, Stichting Kwaliteit Gevelbouw, dan weet je dat het een slot is van goede kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je woning veilig is tegen inbrekers. Een slotenmaker van het NSSG, oftewel het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een vakman die gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Rotterdam

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Rotterdam?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Rotterdam

Een slotenmaker in Rotterdam rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. Het vervangen van een cilinder (binnenste deel van slot) kost zo rond de 70 tot 90 euro. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip kun je in de avonden of weekenden rekenen op een meerprijs van 25 tot ongeveer 50 euro. Voor de specifieke prijs van jouw klus kun je online terecht bij de Matchmaker of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Rotterdam.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!