Betrouwbare Slotenmakers in Schiedam

Direct een Slotenmaker in Schiedam?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Schiedam

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Schiedam vinden voor jouw klus. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Spreek onmiddellijk met een slotenmaker via de MyGo Matchmaker. Liever bellen? Bel onze klantenservice op 085 106 1600. Ook kun je, als je een terugbelverzoek indient, op een later moment door een slotenmaker worden teruggebeld. Daarnaast kun je een of meerdere offertes van onze slotenmakers aanvragen.

Sloten vervangen Schiedam

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te laten vervangen door sloten van een betere kwaliteit. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. Gemiddeld betaal je voor sloten vervangen tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt tevens letten op kwalificaties en keurmerken als je je sloten laat vervangen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Volg de richtlijnen voor het PKVC om er zeker van te zijn dat je huis geen zwakke plekken heeft waar inbrekers makkelijk kunnen inbreken. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Schiedam

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Schiedam?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Schiedam

De prijs van een slotenmaker in Schiedam is afhankelijk van het type slot dat je hebt of wilt kopen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van een cilinder ligt rond de 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Een klavierslot vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro. Klaviersloten worden vooral gebruikt voor binnendeuren en kasten.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten zijn ideaal voor buitendeuren omdat ze van een goede kwaliteit zijn. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Het bijmaken van een sleutel kost zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Bel naar 085 106 1600 voor de specifieke kosten van jouw project of gebruik de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Schiedam.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!