Betrouwbare Slotenmakers in Tholen

Direct een Slotenmaker in Tholen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Tholen

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Heb je met spoed een slotenmaker nodig in Tholen? Maak dan gebruik van de Matchmaker. Je kunt 24/7 een afspraak inplannen met een slotenspecialist via de online MyGo Matchmaker.

Je kunt bellen met de MyGo klantenservice via 085 106 1600, of vanuit de Matchmaker rechtstreeks met MyGo slotenmakers. Je kunt tevens bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Ook kun je eerst bij verschillende slotenmakers meerdere offertes opvragen.

Sloten vervangen Tholen

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ook als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt of net bent verhuisd kun je tevens je sloten vervangen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Daarnaast kun je tevens letten op bepaalde keurmerken of kwalificaties als je je slot laat vervangen. Je bent gegarandeerd van goede kwaliteit als je een Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) kiest. Een SKG slot met drie sterren is het best beveiligd, daarnaast zijn er ook nog sloten met één of twee sterren.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgt een woning wanneer deze voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Door je aan de richtlijnen van het PKVC te houden weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor inbrekers. Ben je op zoek naar een gekwalificeerde slotenmaker? Je kunt dan kiezen voor één die is aangesloten bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Tholen

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Tholen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Tholen

Een slotenmaker in Tholen rekent een uurloon afhankelijk van het slot dat gemaakt moet worden of dat jij aanschaft. De kosten voor een cilinder vervangen ligt rond de 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in het binnenste gedeelte van het slot, dat zit in de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak voor een kast of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De kosten voor een penslot vervangen liggen tussen de 90 en 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren. De kosten voor een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Een sleutel laten maken kost gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Een slot openen kost ongeveer 80 euro, bij een kapotte sleutel bijvoorbeeld. 's Avonds, in het weekend en 's nachts betaal je doorgaans een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor het kostenplaatje van jouw klus kun je de Matchmaker gebruiken of ons bellen op 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Tholen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!