Betrouwbare Slotenmakers in Uithoorn

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Uithoorn die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Uithoorn?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Uithoorn

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Met spoed een slotenmaker nodig in Uithoorn? Gebruik dan onze Matchmaker. Gebruik de Matchmaker om 24/7 een afspraak te maken met een slotenspecialist.

Neem meteen contact met een slotenmaker op via de Matchmaker. Ook is onze klantenservice telefonisch bereikbaar op 085 106 1600. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen bij een slotenmaker. Ook kun je eerst bij verschillende slotenmakers meerdere offertes opvragen.

Sloten vervangen Uithoorn

Vervang sloten in je huis met betere kwaliteit sloten, zo verbeter je de veiligheid van je huis. Ben je net verhuisd of je sleutels kwijt? Ook dan kun je je sloten laten vervangen. De kosten voor sloten vervangen ligt gemiddeld rond de 70 tot 130 euro per slot.

Je kunt ook letten op bepaalde kwalificaties en keurmerken als je ervoor kiest een slot te laten vervangen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Als je je aan de richtlijnen houdt van het PKVC weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor eventuele inbrekers heeft. Je kunt kiezen voor een gekwalificeerde slotenmaker die is aangesloten bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde, afgekort het NSSG.

Slotenmaker diensten Uithoorn

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Uithoorn?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Uithoorn

De prijs die een slotenmaker in Uithoorn rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost het vervangen van een penslot 90 tot maximaal 120 euro. Een penslot is zeer geschikt voor een buitendeur vanwege de hoge kwaliteit. De kosten voor een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Het bijmaken van een sleutel kost zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Uithoorn.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!