Betrouwbare Slotenmakers in Urk

Direct een Slotenmaker in Urk?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Urk

Op zoek naar een ervaren slotenmaker om een slot te vervangen, nieuwe sleutels voor je te maken of bijvoorbeeld en slot open te breken. De Matchmaker helpt je snel een geschikte slotenmaker in Urk te vinden, ook als je een spoedgeval hebt. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt de MyGo klantenservice bereiken door te bellen naar 085 106 1600 of je kunt direct een slotenmaker spreken via de Matchmaker. Ook kun je, als je een terugbelverzoek indient, op een later moment door een slotenmaker worden teruggebeld. Daarnaast kun je bij onze slotenmakers tevens meerdere offertes aanvragen en met elkaar vergelijken.

Sloten vervangen Urk

Verbeter de veiligheid van je huis door de oude sloten te vervangen met nieuwe. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. De gemiddelde kosten voor het vervangen van sloten liggen zo rond de 70 tot en met 130 euro per slot.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) sloten zijn van een zeer hoge kwaliteit. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Een slotenmaker van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde betekent dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Urk

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Urk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Urk

De prijs die een slotenmaker in Urk rekent is afhankelijk van het slot dat je hebt of dat je wilt kopen. Een cilinder vervangen kost gemiddeld 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot, dat in de omhuizing zit. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De kosten voor een penslot vervangen liggen tussen de 90 en 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Per sleutel kost een sleutel bijmaken doorgaans 5 tot 15 euro.

Een slot openen, als de sleutel is kwijtgeraakt bijvoorbeeld, kost rond de 80 euro ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 tot 50 euro, afhankelijk van het tijdstip. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Urk.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!