Betrouwbare Slotenmakers in Valkenswaard

Direct een Slotenmaker in Valkenswaard?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Valkenswaard

Op zoek naar een slotenmaker om je slot te vervangen of een slot open te breken of om nieuwe sleutels te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Valkenswaard? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Plan 24/7 een afspraak met een slotenspecialist in via de online Matchmaker.

Neem meteen contact met een slotenmaker op via de Matchmaker. Ook is onze klantenservice telefonisch bereikbaar op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Je kunt ook meerdere offertes opvragen bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Valkenswaard

Je kunt je huis veiliger maken door je sloten te laten vervangen. Je kunt ook je sloten vervangen als je verhuisd bent of je sleutels kwijt bent. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. SKG sloten hebben één, twee of drie sterren, waarbij drie sterren het best beveiligd is.

Je woning kan het PKVC keurmerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen als deze voldoet aan de juiste veiligheidseisen. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Wil je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is aangesloten.

Slotenmaker diensten Valkenswaard

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Valkenswaard?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Valkenswaard

De kosten van een slotenmaker in Valkenswaard hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Het vervangen van een cilinder kost gemiddeld zo'n 70 tot 90 euro. De cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Het vervangen van een klavierslot kost zo'n 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kastdeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost een penslot vervangen 90 tot zo'n 120 euro. Een penslot is geschikt voor buitendeuren. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Een sleutel laten bijmaken kost per sleutel ongeveer 5 tot 15 euro.

Sleutel afgebroken of kwijt? Een slot openen kost ongeveer 80 euro. In het weekend of 's avonds kun je rekenen op een meerprijs van zo'n 25 tot 50 euro. Bel naar 085 106 1600 voor de specifieke kosten van jouw project of gebruik de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Valkenswaard.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!