Betrouwbare slotenmakers in Venlo

Direct een Slotenmaker in Venlo?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Venlo

Zoek je een slotenmaker om sloten te vervangen, een nieuwe sleutel te maken of een slot open te breken? Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Venlo vinden voor jouw klus. Maak online 24/7 een afspraak maken via de Matchmaker met een slotenspecialist.

Je kunt bellen met de klantenservice via 085 106 1600, of direct contact opnemen online vanuit de Matchmaker. Ook kun je later door een slotenmaker worden teruggebeld wanneer je een terugbelverzoek indient. Of vraag bij verschillende slotenmakers eerst meerdere offertes op.

Sloten vervangen Venlo

Vervang je oudere sloten met nieuwere sloten van een hogere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook als je verhuisd bent of je sleutels bent kwijtgeraakt kun je je sloten vervangen. Gemiddeld betaal je voor sloten vervangen tussen de 70 en 130 euro.

Als je een slot laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je tevens op kunt letten Als een slot een SKG slot is dan betekent dat goede kwaliteit, SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Een SKG slot heeft vaak één, twee of drie sterren. Drie sterren betekent dat het het veiligst is.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door je aan de richtlijnen van het PKVC te houden weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken heeft voor inbrekers. Zoek je een gecertificeerde slotenmaker? Kies dan één die bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) aangesloten is.

Slotenmaker diensten Venlo

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Venlo?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Venlo

De prijs die een slotenmaker in Venlo rekent wordt bepaald door het type slot dat je wilt laten maken of wilt kopen. De kosten voor een cilinder vervangen ligt rond de 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in het binnenste gedeelte van het slot, dat zit in de omhuizing. De kosten voor een klavierslot vervangen zijn zo'n 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een kastdeur of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde prijs voor een penslot vervangen ligt rond de 90 tot 120 euro. Vaak wordt een penslot gebruikt voor buitendeuren. Het vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost rond de 350 euro. Je betaalt voor het bijmaken van sleutel gemiddeld 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel afgebroken of kwijtgeraakt? Het slot laten openen kost ongeveer 80 euro. Je kunt rekenen op een meerprijs in de avonden of in het weekend van 25 tot 50 euro. Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw klus? Bel ons op 085 106 1600 of maak gebruik van onze Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Venlo.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600