Betrouwbare slotenmakers in Venray

Direct een Slotenmaker in Venray?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Venray

Zoek je een professionele slotenmaker om een slot open te breken of te vervangen of nieuwe sleutels te maken? Met spoed een slotenmaker in Venray nodig? Met onze Matchmaker vind je snel en gemakkelijk de beste vakman voor jouw klus. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Gebruik de Matchmaker om direct in contact te komen met een slotenmaker of bel de klantenservice van MyGo op 085 106 1600. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Je kunt daarnaast meerdere offertes aanvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Venray

Laat je sloten vervangen door sloten van een hogere kwaliteit om de veiligheid van je huis te verbeteren. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Sloten vervangen kost gemiddeld zo'n 70 tot 130 euro, afhankelijk van het type slot dat je kiest.

Je kunt ook letten op bepaalde keurmerken of bijvoorbeeld kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot is een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten hebben een aantal sterren die aangeven welke het best is beveiligd, drie is het meeste aantal sterren.

Als je woning voldoet aan de juiste veiligheidseisen dan krijgt deze het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC). Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Venray

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Venray?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Venray

Een slotenmaker in Venray rekent een uurloon afhankelijk van het slot dat gemaakt moet worden of dat jij aanschaft. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Gemiddeld kost een klavierslot vervangen tussen de 70 en 130 euro. Een klavierslot worden vaak in kastdeuren of binnendeuren gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Een penslot vervangen kost gemiddeld 90 tot 120 euro. Pensloten zijn geschikt voor buitendeuren omdat ze van goede kwaliteit zijn. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost ongeveer 350 euro. De prijs voor een sleutel bij laten maken is zo'n 5 tot 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Je betaalt in het weekend of 's nachts, afhankelijk van het tijdstip, een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Venray.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600