Betrouwbare Slotenmakers in Voorburg

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Voorburg die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Voorburg?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Voorburg

Ben je op zoek naar een slotenmaker om een slot open te breken, sloten te vervangen of een sleutel bij te maken? Zoek je met spoed een slotenmaker in Voorburg? Maak dan online gebruik van de Matchmaker. Met de Matchmaker kun je 24/7 een afspraak online inplannen met een slotenspecialist.

Je kunt bellen met de klantenservice via 085 106 1600, of direct contact opnemen online vanuit de Matchmaker. Dien in een terugbelverzoek om te worden teruggebeld door een slotenmaker op een later tijdstip. Of vraag bij verschillende slotenmakers eerst meerdere offertes op.

Sloten vervangen Voorburg

Maak je woning veiliger door je sloten te laten vervangen door hogere kwaliteit sloten. Ook als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt of net bent verhuisd kun je tevens je sloten vervangen. De gemiddelde kosten voor sloten vervangen liggen ongeveer tussen de 70 en 130 euro per slot.

Je kunt daarnaast letten op keurmerken of bepaalde kwalificaties bij het laten vervangen van een slot. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een SKG slot garandeert een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten hebben drie, twee of één ster. Drie is het best beveiligd.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Houdt je aan de richtlijnen van het PKVC, zo weet je zeker dat je woning veilig is en je geen zwakke plekken hebt voor inbrekers. Zoek je een gekwalificeerde slotenmaker? Als deze aangesloten is bij het NSSG (Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Voorburg

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Voorburg?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Voorburg

De tarieven die een slotenmaker in Voorburg rekent hangen af van het soort slot dat je wilt kopen. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. Een klavierslot vervangen kost vaak 70 tot 130 euro. Kastdeuren en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Gemiddeld betaal je voor een meerpuntsluitingsslot vervangen 350 euro. Een sleutel laten bijmaken kost rond de 5 tot 15 euro.

Een slot openen kost gemiddeld 80 euro. Als bijvoorbeeld de sleutel is afgebroken. Reken in het weekend of 's avonds een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de precieze prijs van jouw klus kun je ons bellen op 085 106 1600 of de Matchmaker gebruiken.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Voorburg.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!