Betrouwbare slotenmakers in Weesp

Best beschikbare match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam
Direct een Slotenmaker in Weesp?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Weesp

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Gebruik de Matchmaker om snel een slotenmaker in Weesp, zelfs als je een spoedgeval hebt. Maak direct online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist via de Matchmaker.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Je kunt ook later worden teruggebeld door een slotenmaker met een terugbelverzoek. Of je kunt bij meerdere slotenmakers eerst een of meerdere offertes aanvragen.

Sloten vervangen Weesp

Verbeter de veiligheid van je woning door je sloten te laten vervangen. Ook is het een optie om je sloten te laten vervangen als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt of net verhuisd bent. De gemiddelde prijs voor sloten vervangen ligt tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt daarnaast, als je een slot laat vervangen, letten op kwalificaties en keurmerken van een vakman. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een SKG slot garandeert een slot van hoge kwaliteit. SKG sloten kunnen uit meerdere sterren bestaan waarbij drie het best beveiligd betekent.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Door de richtlijnen van het PKVC na te volgen zorg je ervoor dat je woning veilig is tegen inbrekers. Een slotenmaker die zit bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) is gekwalificeerd.

Slotenmaker diensten Weesp

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Weesp?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Weesp

Een slotenmaker in Weesp rekent tarieven afhankelijk van het type slot dat je wilt laten repareren of kopen. Het vervangen van een cilinder kost 70 tot 90 euro. Een cilinder zit in de omhuizing en is het binnenste deel van het slot. Een klavierslot vervangen kost 70 tot 130 euro. Binnendeuren en kasten hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Een sleutel laten bijmaken kost rond de 5 tot 15 euro.

Het openen van een slot kost gemiddeld zo'n 80 euro. Afhankelijk van het tijdstip, betaal je in het weekend of 's avonds/'s nachts een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar 085 106 1600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Weesp.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Beste match
Logo van Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

  • Nu beschikbaar
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Hoofdvestiging Amsterdam

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan