Betrouwbare slotenmakers in Winsum

Direct een Slotenmaker in Winsum?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Winsum

Zoek je een ervaren slotenmaker om nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld een slot te vervangen of open te breken? Via de MyGo Matchmaker vind je (ook met spoed) makkelijk een slotenmaker in Winsum. Plan 24/7 online een afspraak in met een slotenspecialist met onze MyGo Matchmaker.

Je kunt online via de Matchmaker direct met een slotenmaker in contact komen of je kunt onze klantenservice bereiken op 085 106 1600. Met een terugbelverzoek wordt je op een later tijdstip door een slotenmaker teruggebeld. Of vraag een of meerdere offertes aan bij de MyGo slotenmakers.

Sloten vervangen Winsum

Vervang je oude sloten met sloten van een betere kwaliteit, zo zul je je huis veiliger maken. Ook als je verhuisd bent of je sleutels bent kwijtgeraakt kun je je sloten vervangen. De gemiddelde prijs voor sloten vervangen ligt tussen de 70 en 130 euro.

Je kunt ook, bij een slot vervangen, letten op kwalificaties en bepaalde keurmerken. Een slot van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, SKG, betekent dat het een slot is van goede kwaliteit. Het best beveiligde SKG slot heeft drie sterren, daarnaast zijn ook sloten met twee of één ster.

Het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wordt gegeven aan woningen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Zolang je je houdt aan de PKVC richtlijnen weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor inbrekers heeft. Wil je een gekwalificeerde slotenmaker? Dan kun je één kiezen die is aangesloten bij het NSSG, oftewel Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Slotenmaker diensten Winsum

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Winsum?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Winsum

De tarieven van een slotenmaker in Winsum hangen af van het soort slot dat je koopt. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. Een klavierslot vervangen kost gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak voor een kast of binnendeur gebruikt.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Gemiddeld kost een penslot vervangen 90 tot zo'n 120 euro. Een penslot is geschikt voor buitendeuren. Vervangen van een meerpuntsluitingsslot kost rond de 350 euro. Dit is een slot met extra beveiligingen. De kosten voor een sleutel bijmaken liggen rond de 5 tot 15 euro per sleutel.

Het openen van een slot, als de sleutel kwijt of afgebroken is, kost gemiddeld 80 euro. Je betaalt in het weekend of 's nachts, afhankelijk van het tijdstip, een meerprijs van ongeveer 25 tot 50 euro. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Winsum.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600