Betrouwbare slotenmakers in Zaandam

Best beschikbare match
Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

Nu beschikbaar
Gevestigd in Amsterdam
24 uur per dag bereikbaar
Brandjes Inbraakpreventie

Brandjes Inbraakpreventie

Wij voldoen al 25 jaar aan...
Beschikbaarheid onbekend
Hoofdvestiging Bergen (NH)
Direct een Slotenmaker in Zaandam?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Zaandam

Op zoek naar een professionele slotenmaker om een slot te vervangen of nieuwe sleutels te maken of bijvoorbeeld je sloten open te breken? Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Zaandam vinden voor jouw klus. Plan 24/7 een afspraak in online met onze slotenspecialisten via de MyGo Matchmaker.

Spreek onmiddellijk met een slotenmaker via de MyGo Matchmaker. Liever bellen? Bel onze klantenservice op 085 106 1600. Ook kun je bij een slotenmaker een terugbelverzoek indienen. Je kunt daarnaast meerdere offertes aanvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Zaandam

Vervang je sloten met sloten van een hogere kwaliteit om je huis veiliger te maken. Ben je je sleutels kwijt of verhuisd? Dan kun je ook overwegen om je sloten te vervangen. Het vervangen van sloten kost gemiddeld zo’n 70 tot 130 euro per slot, afhankelijk van het type slot.

Daarnaast kun je tevens letten op bepaalde keurmerken of kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot betekent dat je een slot hebt van een zeer goede kwaliteit. SKG sloten worden door middel van sterren gerangschikt qua veiligheid. Drie sterren betekent dat het het beste beveiligd is.

Een woning krijgt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVC), wanneer deze aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. Als je woning voldoet aan de richtlijnen van het PKVC dan ben er zeker van dat je woning uiterst goed beveiligd is. Een slotenmaker is gekwalificeerd als deze bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde zit.

Slotenmaker diensten Zaandam

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Zaandam?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Zaandam

Een slotenmaker in Zaandam rekent kosten afhankelijk van het slot dat je wilt kopen of wilt laten repareren. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren vanwege de goede kwaliteit. De kosten voor het vervangen van een meerpuntsluitingsslot zijn gemiddeld 350 euro. Voor het bijmaken van een sleutel betaal je rond de 5 tot en met 15 euro per sleutel.

Een slot openen, als de sleutel is kwijtgeraakt bijvoorbeeld, kost rond de 80 euro In de weekenden en avonden betaal je veelal een meerprijs van 25 tot 50 euro. Bel 085 106 1600 of raadpleeg de Matchmaker voor de kosten van jouw klus.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Zaandam.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Beste match
Slotenmaker 365 B.V.

Slotenmaker 365 B.V.

Nu beschikbaar
Gevestigd in Amsterdam
24 uur per dag bereikbaar

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan