Betrouwbare Slotenmakers in Zwolle

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Zwolle die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Zwolle?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Zwolle

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? De MyGo Matchmaker helpt je snel een slotenmaker in Zwolle te vinden, ook wanneer je een spoedgeval hebt. Via de Matchmaker kun je 24/7 online een afspraak inplannen met een slotenspecialist.

Spreek direct met een slotenmaker die Matchmaker of bel de MyGo klantenservice op 085 106 1600. Dien een terugbelverzoek in als je later teruggebeld wilt worden door een slotenmaker. Of vraag bij verschillende slotenmakers eerst meerdere offertes op.

Sloten vervangen Zwolle

Je kunt je woning veiliger maken door je sloten te vervangen met sloten van een hogere kwaliteit. Ben je sleutels kwijtgeraakt of net verhuisd? Dan kun je er ook voor kiezen om je sloten te laten vervangen. De gemiddelde prijs voor sloten laten vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro per slot.

Als je sloten laat vervangen kun je letten op kwalificaties en keurmerken. Kies voor een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) slot als je een slot van gegarandeerd goede kwaliteit wilt. Een SKG slot heeft vaak één, twee of drie sterren. Drie sterren betekent dat het het veiligst is.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je woning heeft geen zwakke plekken als je je houdt aan de PKVC richtlijnen. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Zwolle

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Zwolle?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Zwolle

De kosten van een slotenmaker in Zwolle hangen af van het type slot dat jij aanschaft of laat repareren. Gemiddeld betaal je voor een cilinder vervangen 70 tot 90 euro, dit is het binnenste gedeelte van het slot. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen is 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt veelal in een kastdeur of binnendeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

De gemiddelde kosten voor een penslot vervangen zijn 90 tot 120 euro. Een penslot wordt, vanwege zijn hoge kwaliteit, vaak gebruikt bij buitendeuren. Een meerpuntsluitingsslot vervangen kost gemiddeld 350 euro. Dit slot biedt extra veiligheid. Je betaalt zo'n 5 tot 15 euro per sleutel voor een sleutel bijmaken.

Een slot openen, als de sleutel is kwijtgeraakt bijvoorbeeld, kost rond de 80 euro Reken in het weekend of 's avonds een meerprijs van 25 tot 50 euro. Check de Matchmaker of bel 085 106 1600 voor jouw specifieke kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Zwolle.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!