Direct hulp
Terug naar diensten
Vloer leggen

Vloer leggen

Een goede vloer is onmisbaar in je woning. Daarom moet deze van de beste kwaliteit en het juiste materiaal zijn zodat je er extra lang van kan genieten. Bij MyGo kun je terecht om verschillende vloeren te laten leggen. Of je nou een sfeervolle houten vloer wilt of een pvc vloer. Onze specialisten zijn ervaren in vloeren leggen van verschillende soorten materialen. De kosten voor het leggen van een nieuwe vloer zijn onder andere afhankelijk van het type vloer, de oppervlakte en de afwerking van de vloer. Ook speelt de huidige staat van de ondervloer mee. Is de ondervloer nog in goede staat dan kan de nieuwe vloer hier overheen gelegd worden. Maar wanneer de ondervloer ontbreekt of in slechte staat verkeerd zal deze ook gelegd of vervangen moeten worden.

Nieuwe vloer laten leggen

Als je een nieuwe woning betrekt wil je deze vaak aanpassen naar jouw eigen smaak. Een van de belangrijkste dingen die daarbij komt kijken is de vloer. Vroeger werd er bijna altijd tapijt gelegd en als men wat geld te besteden had, werd er gekozen voor marmer of een ander soort steen. Later kwam daar hout en parket bij. Een van de vloeren die de laatste tijd enorm in opkomst is, is de epoxy of polyurethaan gietvloer. De naam verraadt het al; deze vloer wordt gegoten. Ben jij jouw oude vloer zat? Wil jij een nieuwe vloer laten leggen in jouw woonkamer of slaapkamer? Onze vloerspecialisten kunnen dit voor jou leggen, zodat je zeker weet dat het strak en goed gebeurd. Zeker als je niet echt beschikt over de zogenaamde doe het zelf kwaliteiten, of geen tijd of zin hebt. De vloerenspecialisten van Mygo zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren voor een zeer scherpe prijs. Hieronder een overzicht welke vloeren je kunt laten leggen door onze vloerspecialisten:

Vloer laten leggen kosten

Ben je benieuwd welke vloer het beste bij jouw interieur past en wat dat zal gaan kosten? Neem vrijblijvend contact op met onze vloerspecialisten via de MyGo Matchmaker. Als je via ons een offerte aanvraagt dan gaan wij opzoek naar een ervaren vloerenspecialist bij jou in de buurt. Uiteraard is dit alles geheel vrijblijvend en zit je niet direct ergens aan vast. Zo kun je eerst nog een rustig nadenken over welke vloer je wil laten leggen. Ook kan je telefonisch contact met ons opnemen via 085 106 1600