Terug naar diensten
Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen

Het aanleggen van elektra kun je beter aan een ervaren elektricien overlaten. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk als je hier geen verstand van hebt. Sommige materialen kunnen onnodig beschadigen en je kunt zelf ook schade oplopen. Een goed opgeleide elektricien weet precies wat hij wel of niet kan doen. Loop dus geen onnodige risico’s en neem contact op.

Elektriciteit aanleggen: nieuwe groepen

Als je een nieuwe keuken of badkamer aanschaft kan het zijn dat je groepenkast overbelast wordt. Deze overbelasting kun je voorkomen door nieuwe groepen aan te laten leggen. Dit kan ook heel handig zijn als je bijvoorbeeld krachtstroom wilt gaan gebruiken. Laat deze klus over aan een elektricien. Deze zorgt ervoor dat je groepenkast niet meer overbelast wordt en de nieuwe apparaten verdeeld worden over de verschillende groepen. Wil je weten wat dit gaat kosten? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsindicatie.

Elektriciteit aanleggen: stopcontacten

Als je extra stopcontacten wilt laten plaatsen, komt hier meer bij kijken dan je van te voren zou denken. Een elektricien kan samen met je een stroomplan opzetten en aan de hand daarvan nieuwe stopcontacten aansluiten. De bij ons aangesloten elektriciens leveren het stopcontact compleet met inbouwdoos. Je kunt zelf kiezen uit verschillende afdekplaten, zodat de stopcontacten bij de sfeer in uw woning passen. Als je ons inschakelt kun je niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op een veilige installatie van je stopcontacten.

Elektriciteit aanleggen: bij je thuis

Het maakt niet uit wat voor klus op het gebied van elektra aanleggen je hebt. Een elektricien van MyGo staat altijd voor je klaar. Of je een nieuw stopcontact wilt hebben of een nieuwe groep wilt laten plaatsen, voor alle klussen kan een offerte worden gemaakt. Via de Matchmaker kom je snel in contact met een elektricien bij jou in de buurt, of bel direct naar: 085 106 1600

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!