Elektricien

Elektriciens bij jou in de buurt | 2023

Vind eenvoudig de beste elektricien

Ben je op zoek naar een professionele elektricien voor het aanleggen van een extra groep of binnenverlichting aanleggen? Met de MyGo Matchmaker vind je meteen de meest geschikte elektricien voor jouw klus. Liever direct telefonisch gebruikmaken van de Matchmaker? Dat kan ook! Bel dan naar 085 106 1600.

Aanpassing in de groepenkast

Veel gestelde vragen

Wat doet een elektricien?

Een elektricien kan elektra aanleggen in je woning en in je tuin. Tevens kan hij stopcontacten aanleggen, extra groepen in meterkast aanleggen en stroomstoringen verhelpen. In onderstaande tabel zie je een overzicht van de diensten die een elektricien allemaal aanbiedt. Als je meer informatie wilt over een dienst kun je klikken op de handige links hieronder. Wil je meer informatie of direct in contact komen met een elektricien? Gebruik dan de MyGo Matchmaker 24/7 online of bel naar 085 106 1600.

Groepenkast installeren Krachtstroom aanleggen Tuinverlichting repareren Stoppenkast vervangen
Laadpaal aanleggen Kortsluiting stopcontact Intercom systeem plaatsen Groepenkast vervangen
Groep uitgevallen Zonder stroom Elektra keuringen Lamp knippert
Elektriciteit aanleggen Perilex aansluiten Tuinverlichting aanleggen Binnenverlichting aanleggen
Stopcontact aanleggen Extra groep aanleggen Aardlekschakelaar aanleggen Inductie kookplaat aansluiten

Geen licht meer in de woning

Wat kost een elektricien?

Het uurtarief van een elektricien ligt gemiddeld tussen de 35 en 70 euro per uur. Ook kan het zijn dat een elektricien je een vaste prijs geeft voor de gehele klus. Overleg daarom van tevoren met de elektricien wat de mogelijkheden zijn. Hieronder zie je verschillende pagina's met prijsoverzichten van de verschillende werkzaamheden van een elektricien.

Kosten elektricien Inductiekookplaat aansluiten kosten Van gas naar inductie ombouwen kosten
Extra groep aanleggen kosten Elektriciteit aanleggen kosten Perilex aansluiten kosten
Kosten laadpaal thuis 3 fase aansluting kosten Groepenkast vervangen kosten 

Welke factoren bepalen de kosten van een elektricien?

De kosten van een elektricien hangen voornamelijk af van het uurloon van de elektricien, materiaal kosten en de omvang van de klus. Hieronder hebben we de kostenbepalende factoren van een elektricien voor je op een rijtje gezet:

 • Uurloon van elektricien
 • Eventuele voorrijkosten
 • Omvang van de klus
 • Moeilijkheidsgraad van de klus
 • Eventuele materiaalkosten
 • Eventuele afvoerkosten oud materiaal
 • Spoedklus? (Vaak hanteert een elektricien een meerprijs in het weekend of in de avonduren)

Aanpassingen in de meterkast

Eenvoudig prijzen van elektriciens vergelijken?

Wil je prijzen van verschillende elektriciens in jouw buurt vergelijken? Maak dan eenvoudig gebruik van de MyGo Matchmaker. De Matchmaker is online 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Liever telefonisch gebruikmaken van de Matchmaker? Dat is ook mogelijk! Dan kun je tijdens reguliere openingstijden bellen naar 085 106 1600. Wij kunnen je dan direct doorverbinden met een elektricien, een afspraak voor je inplannen, of een terugbelverzoek voor je indienen zodat je op een later tijdstip teruggebeld kunt worden, wanneer het jou beter uitkomt.

Welke voordelen biedt een elektricien?

Een elektricien zorgt ervoor dat alles goed aangesloten wordt zodat je zeker weet dat je elektra optimaal werkt. Het inschakelen van een professionele en ervaren elektricien heeft meerdere voordelen:

 • Gegarandeerd een veilige elektrische installatie. Een elektricien zorgt ervoor dat alle elektra in je woning goed aangesloten is. Zo weet je zeker dat je een veilige installatie hebt. Tevens kan een elektricien regelmatig onderhoud uitvoeren aan de meterkast zodat je nooit voor onverwachte verassingen komt te staan.
 • Kans op storing minimaal. Een elektricien heeft vakkundige kennis en zorgt ervoor dat de kans op storing minimaal is.
 • Voorkom brand. Een verouderde elektrische installatie verhoogt het risico op brand door een storing. Wanneer je een vakkundige elektricien inschakelt dan kan hij alles controleren en inspecteren.
 • Nette afwerking. Een elektricien weet precies hoe je elektra het beste en netjes kunt afwerken.

Waarop letten bij het inschakelen van een elektricien?

Bij het kiezen van een geschikte elektricien kun je ten eerste kijken of de elektricien aangesloten is bij Uneto-VNI. Dit keurmerk garandeert hoogwaardige technische ondersteuning in jouw huis. Daarnaast kun je ook kijken of de installateur beschikt over het keurmerk KvINL, dan weet je zeker dat er goed werk geleverd wordt. Houdt tevens rekening met eventuele voorrijkosten en extra materiaalkosten. Maak van tevoren duidelijke afspraken over wat er moet gebeuren en wanneer de werkzaamheden verricht moeten worden. Je kunt van tevoren tevens een offerte of prijsopgave aanvragen bij verschillende elektriciens. Zo kun je eenvoudig prijzen vergelijken. Let er wel goed op dat alle benodigde informatie duidelijk vermeld staat op de offerte. Wellicht kun je online tevens positieve reviews vinden over de elektricien.

Hoe vind je direct de meest geschikte elektricien?

MyGo helpt je om meteen een ervaren en betrouwbare elektricien uit te kiezen voor jouw klus. Gebruik de Matchmaker van MyGo om direct gematcht te worden met professionele elektriciens in jouw regio. Liever bellen? Bel ons dan op 085 106 1600.


Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!