Terug naar diensten

Elektricien

Een elektricien helpt je bij tal van kleine en grote werkzaamheden die te maken hebben met elektra. Of het nou gaat om een gedeeltelijke/volledige stroomstoring, het aansluiten van bekabeling of het installeren van verlichting door het hele huis; een elektromonteur staat voor je klaar. Onze ervaren elektriciens hebben verstand van groepenkasten, verlichting en diverse storingen. Hier kom je meer te weten over de werkzaamheden van elektriciens, belangrijke beroepsinformatie en keurmerken waar je naar kunt kijken bij de keuze voor een elektricien aan huis.


Elektricien werkzaamheden

Het werkgebied van een elektricien is bijzonder uitgebreid en specialistisch. Veel mensen zijn slechts globaal bekend met hetgeen een elektricien doet. De volgende werkzaamheden behoren toe aan een elektricien:

  • Elektra aanleggen: Stopcontacten, bekabeling en verlichting      
  • De groepenkast vervangen, bijvoorbeeld bij aanschaf van grotere elektrische apparatuur
  • Alles rondom zonnepanelen; aankoop, installatie en advies subsidies      
  • Service rondom gedeeltelijke of volledige stroomstoringen

Je wilt een vertrouwde partner die helpt met alles dat betrekking heeft op de elektriciteit in je woning. Bij Mygo zoek je op erkende elektriciens in jouw regio.


Elektricien inschakelen

Het inschakelen van een elektricien is niet altijd nodig, maar wel wenselijk wanneer je problemen ervaart of vragen hebt omtrent de elektriciteit in de woning. Bij Mygo zoek je direct op een elektricien dicht bij huis. Uiteraard is het mogelijk één en ander zelf te doen, maar wanneer je elektra verkeerd aanlegt heeft dit mogelijk verstrekkende gevolgen. Zo kan je op korte termijn last krijgen van kortsluiting en op langere termijn zal dit schade toebrengen aan het elektriciteitsnetwerk. Wil je zeker zijn van de klus? Schakel dan een vakman in om te helpen. 


Elektricien kosten

Wat de kosten voor een elektricien in jouw regio zijn hangt af van de werkzaamheden. Je kan zich voorstellen dat het vervangen van een groepenkast of de aanleg van een elektriciteitsnetwerk meer tijd in beslag neemt dan het installeren van verlichting. De kosten voor een elektricien worden berekend op basis van materiaal, uurtarief voor montage en BTW. Bij een bezoek om de situatie in kaart te brengen kan het zijn dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht. Een aanvragen van een offerte is vrijblijvend mogelijk. Zo ontvang je telefonisch óf online altijd een scherpe offerte. 


Waar op letten bij een elektricien?

Je wilt een vakman over de vloer bij complexe en minder complete vraagstukken rondom elektriciteit. Hoe kom je erachter dat je de juiste persoon voor de klus hebt gevonden? Bijvoorbeeld door te kijken naar keurmerken van het bedrijf. Een erkende elektromonteur is doorgaans aangesloten bij Uneto-VNI. Dit is een ondernemersorganisatie actief in de installatiebranche en technische detailhandel. Het keurmerk ziet toe op hoogwaardige technische ondersteuning bij je thuis. Daarnaast is KvINL het keurmerk voor erkende installateurs.


Elektricien spoed

Direct een elektricien aan huis nodig? Mygo brengt je snel in contact met een erkende elektricien in de buurt. Zeker wanneer je per ongeluk het elektriciteitsnetwerk hebt geraakt of last hebt van een stroomstoring is het prettig om een vakman benaderen die snel op locatie kan zijn. Maar ook wanneer je simpelweg snel gebruik wilt maken van de expertise van een elektricien is het mogelijk om een installateur te bereiken.