Klussenbedrijf

Klussenbedrijven bij jou in de buurt

Zoek je een klusbedrijf of klusjesman voor bijvoorbeeld tuinonderhoud of het aansluiten van apparatuur? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerd klussenbedrijf bij jou in de buurt.

Klusjesman met de klant

Vind eenvoudig het klussenbedrijf dat het beste bij jouw wensen past

Een professioneel en betrouwbare klusjesman of klussenbedrijf kun je eenvoudig vinden met MyGo. Vergelijk meerdere klussenbedrijven door online reviews te lezen of via referenties van vrienden of familie. Je kunt online de 24/7 Matchmaker gebruiken om eenvoudig gematcht te worden met het beste klussenbedrijf voor jou.

Veel gestelde vragen over klussenbedrijven:

Wat doet een klussenbedrijf?

Een klussenbedrijf is inzetbaar voor allerlei verschillende werkzaamheden in en rondom het huis. Een klusjesman kan je helpen met de volgende werkzaamheden:

Zoals je ziet hierboven is een klussenbedrijf inzetbaar voor allerlei werkzaamheden. Doorgaans biedt een klussenbedrijf gespecialiseerde klusjesmannen aan. Denk hierbij aan de volgende klusjesmannen:

Een klussenbedrijf schakel je in voor elke klus die je niet zelf uit wilt of kunt voeren.

Vakman met boormachine

Wat kost een klussenbedrijf?

De gemiddelde kosten voor een klusjesman liggen rond de 30 tot 35 euro per uur. De prijs voor een klussenbedrijf is afhankelijk van de concurrentie in jouw regio. Daarnaast is ook de ervaring van de specifieke klusjesman bepalend voor de prijs. Een beginnende klusjesman zal immers minder in rekening brengen dan een klusjesman met jaren ervaring. In onderstaande tabel zie je de gemiddelde kosten voor een klussenbedrijf.

Werkzaamheid klussenbedrijf

Gemiddelde kosten

Beginnend klusjesman

€ 20 - € 25

Ervaren klusjesman

€ 30 - € 35

Welke factoren bepalen de kosten van een klussenbedrijf?

De volgende factoren bepalen de totaalkosten van een klussenbedrijf.

 • Soort klus. Het type klus is bepalend voor de totaalprijs. Laat je je badkamer verbouwen dan kost dat uiteraard meer dan wanneer je slechts je zolder of schuur laat opruimen.
 • Het uurloon. Het uurloon van een klusjesman is afhankelijk van het soort klusjesman en hoeveel ervaring hij heeft.
 • De moeilijkheidsgraad van de klus. Heb je een ingewikkelde klus? Moet een schilder bijvoorbeeld op hoogte werken dan moet hij een steiger huren. Of wanneer een behanger een ruimte met veel moeilijke hoeken moet behangen zal hij hiervoor meer kosten in rekening brengen.

Hoe vergelijk je eenvoudig prijzen van klussenbedrijven?

Je kunt gemakkelijk prijsopgaven opvragen bij verschillende klussenbedrijven. Door bij meerdere klusbedrijven offertes op te vragen kun je vergelijken wat voor klussen ze aanbieden en voor welke prijzen. Zo kun je het beste klussenbedrijf binnen jouw budget en in jouw regio vinden.

Gereedschap van de klusjesman

Welke voordelen biedt een klussenbedrijf?

Het inschakelen van een klussenbedrijf voor klussen in en rondom het huis heeft veel voordelen:

 • Vaak voordeliger dan gespecialiseerde bedrijven. Een gespecialiseerd bedrijf rekent doorgaans hogere tarieven dan een algemeen klussenbedrijf.
 • Een klussen bedrijf biedt garantie. Klussenbedrijven bieden doorgaans garantie. Wanneer het werk niet goed gedaan is of kapotgaat zal het klussenbedrijf het netjes voor je oplossen.
 • Meerdere werkzaamheden tegelijk. Een klussenbedrijf biedt heel veel verschillende werkzaamheden tegelijk aan. Hierdoor kunnen ze meerdere klussen tegelijk doen wat tijd en uiteindelijk geld scheelt.
 • Kwaliteit. Met een klussenbedrijf weet je zeker dat je kwalitatief goed werk geleverd krijgt.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een klussenbedrijf?

Bij het kiezen van een klussenbedrijf kun je ten eerste in je eigen omgeving vragen naar ervaringen en referenties. Als je buurman bijvoorbeeld al het klussenbedrijf heeft ingeschakeld kun je het eventuele resultaat van hun werk bij de buurman bekijken. Tevens is het belangrijk dat het klussenbedrijf jouw specifieke wensen en werkzaamheden kan uitvoeren. Overleg daarom altijd eerst of het klussenbedrijf de specifieke werkzaamheden kan uitvoeren. Als je een offerte opvraagt, controleer deze dan goed op de specifieke werkzaamheden en waaruit de kosten zijn opgebouwd voordat je instemt.

Hoe vind je direct een klussenbedrijf dat precies bij jouw wensen past?

Met de Matchmaker van MyGo vind je eenvoudig en zonder te zoeken een klussenbedrijf dat het beste bij jouw specifieke wensen past. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 432 00 32.


Spreek direct een medewerker!
Waarom MyGo?
 • Direct een specialist geregeld
 • Snel een offerte binnen
 • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
 • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
 • Direct hulp via ons service center
 • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!