Betrouwbare Verhuisbedrijven in Bleiswijk

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in Bleiswijk die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen Bleiswijk

Heb je een goedkope verhuisbedrijf nodig die helpt je hele inboedel zonder schade te verhuizen? MyGo matcht je gemakkelijk en snel met een verhuisbedrijf in Bleiswijk. MyGo heeft verhuizers voor zakelijke verhuizingen maar ook voor particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in Bleiswijk?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf kan daarnaast ook helpen met het inpakken van al je spullen en bijvoorbeeld het demonteren van je meubels. Ook kunnen we voor je je spullen uitpakken, eventueel je verlichting ophangen en meubels weer monteren. Met MyGo ben je zeker van een snelle, goed verzekerde en schadevrije verhuizing.

Bel ons op 085 106 1600 binnen openingstijden of gebruik de 24/7 Matchmaker. Je kunt direct een afspraak plannen, een terugbelverzoek indienen of een mail sturen. Je kunt daarnaast ook meerdere offertes aanvragen om zo het meest voordelige verhuisbedrijf in Bleiswijk voor jou te vinden.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf Bleiswijk

Ga je verhuizen in Bleiswijk? Dan komt daar doorgaans meer bij kijken dan je spullen verhuizen. Daarom hebben onze verhuizers ook een uitpakservice en inpakservice. Een verhuisbedrijf kan een verhuislift gebruiken om je hele inboedel te verplaatsen naar de begane grond.

De MyGo verhuizers kunnen daarnaast de (de)montage van meubels en witgoed op zich nemen. Een verhuisbedrijf kan tevens een piano schadevrij verhuizen. Ook seniorenverhuizingen of spoedverhuizingen zijn specialisaties van de MyGo deskundigen.

Ook verzorgt het verhuisbedrijf interne verhuizingen in bedrijfspanden, als bijvoorbeeld archiefkasten verplaatst moeten worden. Als je naar het buitenland gaat verhuizen kunnen wij helpen met het vinden van een bedrijf dat internationale verhuizingen doet. Tevens kan een verhuisbedrijf je oude woning bezemschoon opleveren, zodat jij dit niet hoeft te doen.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in Bleiswijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf Bleiswijk

Naast het transporteren en inpakken en uitpakken van je spullen kunnen verhuizers ook helpen met het afwerken van je nieuwe huis. Een verhuizer kan je elektronica installeren, schilderen en laminaat leggen. Een verhuisbedrijf in Bleiswijk kan daarnaast ook je spullen, indien nodig, tijdelijk plaatsen in een opslag.

Een verhuizer kan ook een parkeervergunning regelen voor je tijdens de verhuizing. Als je verhuist naar een andere regio in Nederland kan het handig zijn om een landelijk verhuisbedrijf te kiezen. Je kunt erachter komen wat mogelijk is voor jou door via MyGo vragen te stellen en offertes op te vragen en te vergelijken.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf Bleiswijk

Kosten voor verhuizen beginnen vanaf 250 tot 300 euro, voor een kleine verhuisklus. De prijs voor de verhuizing wordt ook bepaald door de grootte van de klus, eventuele opslagkosten, de afstand van de verhuizing en transportkosten. De kosten voor een verhuizing bestaan vaak voor 30 procent uit laden, 40 procent voor het transport en 30 procent voor het lossen.

Een relatief kleine verhuizing kan vaak gedaan worden door één verhuizer en kost dan 400 tot 600 euro. Voor een iets grotere verhuisklus betaal je tussen de 800 en 1.000 euro, hier zijn vaak twee verhuizers voor nodig. Als je een grote verhuisklus hebt betaal je voor vier verhuizers ongeveer 1.300 tot 1.600 euro.

Een verhuiswagen van 50 kubieke meter kost gemiddeld 70 euro per uur. Een verhuiswagen van 20 m3 kost per uur ongeveer 60 euro. Voor een extra verhuizer betaal je per uur ongeveer 30 euro. Je bent altijd verzekerd bij onze verhuisbedrijven als iets beschadigt is geraakt.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in Bleiswijk nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!