Betrouwbare Verhuisbedrijven in De Lier

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in De Lier die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen De Lier

Heb je een ervaren verhuisbedrijf nodig die je inboedel voordelig en schadevrij zal verhuizen? Een verhuisbedrijf in De Lier vind je gemakkelijk en snel met MyGo. Wij hebben verhuizers voor zakelijke verhuizingen en voor particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in De Lier?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf kan daarnaast ook helpen met het inpakken van al je spullen en bijvoorbeeld het demonteren van je meubels. Ook kunnen wij je verlichting voor je ophangen of meubels weer monteren. Met MyGo ben je er zeker van dat je inboedel goed verzekerd, snel en schadevrij overgeplaatst wordt.

Je kunt MyGo bellen op openingstijden op 085 106 1600 of de 24/7 Matchmaker online gebruiken. Je kunt of eerst een mail sturen of direct een afspraak maken of teruggebeld worden door middel van een terugbelverzoek. Ook kun je een of meerdere offertes aanvragen om het voordeligste verhuisbedrijf in De Lier te vinden.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf De Lier

Wanneer je gaat verhuizen in De Lier dan komt daar vaak meer bij kijken dan alleen je spullen verplaatsen. Onze verhuizers hebben daarom tevens een uit- en inpakservice. Een verhuisbedrijf kan door middel van een verhuislift je gehele inboedel verplaatsen naar beneden.

Ook kunnen onze verhuizers zorgen voor de (de)montage van je meubels en witgoed Een verhuisbedrijf kan er tevens voor zorgen dat je piano schadevrij wordt verhuisd. De deskundigen van MyGo zijn ook gespecialiseerd in spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen.

De verhuisbedrijven van MyGo verzorgen daarnaast tevens interne verhuizingen binnen bedrijfspanden. Ook kunnen we je helpen een bedrijf te vinden dat je kan helpen met je verhuizing naar het buitenland. Een verhuisbedrijf kan er tot slot voor zorgen dat je oude huis bezemschoon op wordt geleverd.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in De Lier?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf De Lier

Verhuizers kunnen naast het transporteren en inpakken van je spullen ook helpen met het afwerken van je woning. Denk daarbij aan elektronica installeren, schilderen en de laminaten en plinten leggen. Een verhuisbedrijf in De Lier kan al je spullen, indien nodig, verplaatsen naar een tijdelijke opslag.

Als je een parkeervergunning nodig hebt voor je verhuizing dan kan dat geregeld worden door een verhuizer. Ben je van plan te verhuizen naar een andere regio? Het kan dan makkelijker zijn als je kiest voor een landelijk verhuisbedrijf. Om te weten wat mogelijk is in jouw specifieke situatie kun je via MyGo vragen stellen en offertes aanvragen.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf De Lier

Een kleine verhuisklus kost ongeveer vanaf 250 tot 300 euro. De verhuiskosten hangen tevens af van de reisafstand, de omvang van de verhuizing, opslag- en transportkosten. De kosten voor een verhuizing bestaan vaak voor 30 procent uit laden, 40 procent voor het transport en 30 procent voor het lossen.

De kosten voor het verhuizen bij een kleine verhuizing (één verhuizer) is ongeveer 400 tot 600 euro. Een gemiddelde verhuisklus (twee verhuizers) kost tussen gemiddeld tussen de 800 en 1.000 euro. Een grote verhuisklus waar je vier verhuizers voor nodig hebt kost ongeveer 1.300 tot 1.600 euro.

Een 20 kubieke meter verhuiswagen kost doorgaans 60 euro per uur. Een 50 kubieke meter verhuiswagen kost doorgaans 70 euro per uur. Een extra verhuizer kost per uur doorgaans 30 euro. Bij een verhuisbedrijf van MyGo ben je in geval van schade automatisch verzekerd.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in De Lier nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!