Betrouwbare Verhuisbedrijven in Delfgauw

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in Delfgauw die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen Delfgauw

Zoek je een verhuisbedrijf die je helpt met het schadevrij verhuizen van je inboedel? MyGo matcht je gemakkelijk en snel met een verhuisbedrijf in Delfgauw. Wij hebben verhuizers voor zakelijke verhuizingen en voor particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in Delfgauw?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf kan je tevens helpen met inpakken en demonteren van je meubels. Ook kunnen onze verhuisbedrijven je meubels weer monteren, spullen uitpakken en eventueel verlichting ophangen. MyGo verzekert je ervan dat je hele inboedel snel, schadevrij en

Bel ons op 085 106 1600 binnen openingstijden of gebruik de 24/7 Matchmaker. Zo kun je meteen afspraak maken, een mail sturen, of teruggebeld worden met een terugbelverzoek. Ook kun je het voordeligste verhuisbedrijf in Delfgauw vinden door meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf Delfgauw

Verhuizen in Delfgauw is niet alleen het verplaatsen van je meubels en spullen. De MyGo verhuizers bieden daarom tevens een in- en uitpakservice. Een verhuisbedrijf van MyGo kan al je meubels naar de begane grond liften met een verhuislift.

De verhuizers van MyGo kunnen ook je witgoed en meubels monteren en demonteren. Het verhuisbedrijf kan daarnaast ook je piano schadevrij verhuizen. Onze vakmannen zijn daarnaast tevens gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en spoedverhuizingen.

Een verhuisbedrijf kan daarnaast ook een verhuizing binnen een bedrijfspand doen, wanneer er bijvoorbeeld archiefkasten verplaatst moeten worden. Als je gaat verhuizen naar het buitenland dan kan MyGo je ook helpen met het vinden van een bedrijf die je daarbij kan helpen. Ook kan een verhuisbedrijf je gehele woning bezemschoon opleveren, zodat jij er geen zorgen van hebt.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in Delfgauw?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf Delfgauw

De MyGo verhuizers kunnen naast het transporteren en in- en uitpakken ook helpen met het mooi afwerken van je huis. Een verhuizer kan je elektronica installeren, schilderen en laminaat leggen. Een verhuisbedrijf in Delfgauw kan ook je spullen in een opslag plaatsen indien dit nodig is.

Een verhuizer kan, indien nodig, een parkeervergunning voor je regelen tijdens het verhuizen. Het kan vaak handiger zijn om voor een landelijk verhuisbedrijf te kiezen als je gaat verhuizen naar de andere kant van Nederland. Je kunt offertes aanvragen via MyGo zodat je erachter komt wat er voor jou allemaal mogelijk is.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf Delfgauw

De gemiddelde vanaf prijs voor een kleine verhuisklus ligt tussen de 250 en 300 euro. Daarnaast worden de kosten bepaald door de afstand, de omvang van de klus, de (eventuele) opslagkosten en transportkosten. De prijsopbouw voor verhuizing bestaat meestal voor 30 procent uit lossen, 30 procent laden en 40 procent voor transportkosten.

Een relatief kleine verhuizing kost zo'n 400 tot 600 euro en vaak heb je dan maar één verhuizer nodig. Voor een verhuisklus waarvoor je twee verhuizers nodig hebt ben je ongeveer 800 tot 1.000 euro kwijt. Voor een grote verhuizing waarvoor vier verhuizers nodig zijn betaal je rond de 1.300 tot 1.600 euro.

Een 20 kubieke meter verhuiswagen kost doorgaans 60 euro per uur. Een 50 kubieke meter verhuiswagen kost doorgaans 70 euro per uur. Een extra verhuizer kost zo'n 30 euro per uur. In geval van schade ben je bij een verhuisbedrijf van MyGo altijd verzekerd.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in Delfgauw nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!