Betrouwbare Verhuisbedrijven in Monster

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in Monster die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen Monster

Heb je een verhuisbedrijf nodig die je schadevrij en voordelig verhuist? Een verhuisbedrijf in Monster kun je met MyGo snel en makkelijk vinden. Onze verhuizers helpen met zowel zakelijke als particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in Monster?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf kan daarnaast ook helpen met spullen en meubels inpakken en demonteren. Ook kunnen we voor je je meubels in elkaar zetten, de verlichting ophangen en spullen uitpakken. Met MyGo weet je zeker dat je inboedel schadevrij, snel en goed verzekerd wordt overgeplaatst.

Bel ons binnen openingstijden op 085 106 1600 of je kunt ook de 24/7 Matchmaker gebruiken. Je kunt direct een afspraak plannen, een terugbelverzoek indienen of een mail sturen. Je kunt tevens het meest voordelige verhuisbedrijf in Monster vinden door meerdere offertes te vergelijken.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf Monster

Verhuizen in Monster gaat niet alleen om het verplaatsen van al je spullen. Onze verhuizers bieden daarom tevens een uitpakservice en een inpakservice aan. Een verhuisbedrijf kan een verhuislift gebruiken om je hele inboedel te verhuizen naar de begane grond.

Ook kunnen onze verhuizers zorgen voor de (de)montage van je meubels en witgoed Je piano schadevrij verhuizen kan een verhuisbedrijf ook doen. Onze deskundigen specialiseren in spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen.

Ook kan een verhuisbedrijf een interne verhuizing doen, bijvoorbeeld wanneer in een bedrijfspand archiefkasten verplaatst moeten worden. Ga je naar het buitenland verhuizen? Dan kunnen we je helpen met het zoeken van een bedrijf dat buitenlandse verhuizingen regelt. Tot slot kun je ervoor kiezen om je oude woning bezemschoon te laten opleveren, zodat je hier zelf geen werk van hebt.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in Monster?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf Monster

Verhuizers kunnen naast het transporteren en inpakken van je spullen ook helpen met het afwerken van je woning. Hierbij kun je denken aan de installatie van elektronica, schilderen en het leggen van plinten en laminaat. Een verhuisbedrijf in Monster kan daarnaast ook je gehele inboedel plaatsen in een opslag als dat nodig is.

Heb je een parkeervergunning nodig tijdens het verhuizen? Een verhuizer kan dit ook voor je regelen. Ga je verhuizen naar de andere kant van het land? Dan is het doorgaans handigere te kiezen voor een landelijk en groot verhuisbedrijf. Je kunt meerdere offertes opvragen of je kunt vragen stellen via MyGo om erachter te komen waar je aan toe bent.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf Monster

De prijs voor een kleine verhuisklus begint vanaf ongeveer 250 euro tot 300 euro. De kosten voor het verhuizen worden bepaald door opslag- en transportkosten, de grootte van de klus en de reisafstand. De prijsopbouw bestaat doorgaans voor 40 procent uit transport en 60 procent voor het lossen en laden.

Een kleine verhuizing kost ongeveer 400 tot 600 euro en kan meestal uitgevoerd worden door één verhuizer. Een gemiddelde verhuizing waarbij twee verhuizers nodig zijn kost ongeveer 800 tot 1.000 euro. Voor een grote verhuizing waarvoor vier verhuizers nodig zijn betaal je rond de 1.300 tot 1.600 euro.

Je betaal per uur voor een verhuiswagen van 20 kubieke meter ongeveer 60 euro. Voor een 50 m3 verhuiswagen betaal je per uur ongeveer 70 euro. Voor een extra verhuizer betaal je per uur ongeveer 30 euro. Als je kiest voor een verhuisbedrijf van MyGo dan ben je altijd automatisch verzekerd voor schade.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in Monster nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!