Betrouwbare Verhuisbedrijven in Poortugaal

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in Poortugaal die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen Poortugaal

Heb je een verhuisbedrijf nodig die je schadevrij en voordelig verhuist? Een verhuisbedrijf in Poortugaal kun je met MyGo snel en makkelijk vinden. MyGo heeft verhuizers voor zakelijke verhuizingen maar ook voor particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in Poortugaal?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf van MyGo kan tevens helpen met demonteren van je meubels en inpakken van je spullen. Ook kunnen onze verhuisbedrijven je meubels weer monteren, spullen uitpakken en eventueel verlichting ophangen. Met MyGo ben je verzekerd van een verzekerde, snelle en schadevrije verhuizing.

Gebruik de Matchmaker online 24/7 of je kunt MyGo ook bellen op 085 106 1600 tijdens openingstijden. Zo kun je eerst een email sturen, een terugbelverzoek indienen of onmiddellijk een afspraak maken. Ook kun je verschillende offertes opvragen om zo het voordeligste verhuisbedrijf in Poortugaal te vinden.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf Poortugaal

Bij het verhuizen in Poortugaal komen meer diensten kijken dan alleen het verplaatsen van je spullen. De MyGo verhuizers bieden daarom tevens een in- en uitpakservice. Een verhuisbedrijf van MyGo kan je hele inboedel naar de begane grond verplaatsen met een verhuislift.

Een verhuizer kan tevens zorgen voor de (de)montage van meubels en witgoed. Een verhuisbedrijf kan tevens een piano schadevrij verhuizen. Daarnaast specialiseren onze vakmannen in spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen.

Daarnaast kunnen onze verhuisbedrijven ook zorgen voor een interne verhuizing, bijvoorbeeld in een bedrijfspand. Als je naar het buitenland gaat verhuizen kunnen wij helpen met het vinden van een bedrijf dat internationale verhuizingen doet. Tevens kan een verhuisbedrijf je oude woning bezemschoon opleveren, zodat jij dit niet hoeft te doen.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in Poortugaal?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf Poortugaal

Verhuizers kunnen naast het transporteren en inpakken van je spullen ook helpen met het afwerken van je woning. Hierbij kun je denken aan de installatie van elektronica, schilderen en het leggen van plinten en laminaat. Een verhuisbedrijf in Poortugaal kan tevens je hele inboedel plaatsen in een tijdelijke opslag.

Wanneer je een parkeervergunning nodig hebt kunnen verhuizers dit ook voor je regelen. Kies voor een groot en landelijk verhuisbedrijf in plaats van een lokaal verhuisbedrijf als je gaat verhuizen naar een andere regio. Je kunt offertes aanvragen via MyGo en ook vragen stellen, zo kom je erachter wat allemaal mogelijk is voor jou.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf Poortugaal

Als je een kleine verhuisklus hebt betaal je doorgaans een vanaf prijs van 250 tot 300 euro. De verhuiskosten hangen daarnaast af van de reisafstand de transportkosten en de omvang van de verhuizing. De gemiddelde prijs voor het verhuizen bestaat voor 60 procent uit lossen en laden en 40 procent voor het transport.

Een kleinere verhuizing (één verhuizer) kost gemiddeld 400 tot 600 euro. Een gemiddelde verhuisklus (twee verhuizers) kost tussen gemiddeld tussen de 800 en 1.000 euro. Een grote verhuizing vergt al snel de kracht van vier verhuizers en kost tussen de 1.300 en 1.600 euro.

Een verhuiswagen van 20 kubieke meter kost per uur gemiddeld 60 euro. Een verhuiswagen van 50 kubieke meter kost per uur gemiddeld 70 euro. Per uur betaal je voor een extra verhuizer gemiddeld 30 euro. Als je een verhuisbedrijf van MyGo kiest ben je automatisch verzekerd voor schade.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in Poortugaal nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!