Betrouwbare Verhuisbedrijven in Rozenburg

Verhuizen uw omgeving

Zoek je een goedkope verhuisbedrijf die je hele inboedel schade verhuist? Bij MyGo vind je snel en eenvoudig een geschikt verhuisbedrijf in uw omgeving. Wij hebben verhuizers voor zakelijke verhuizingen en voor particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in uw omgeving?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf van MyGo kan je ook helpen met inpakken en demonteren van spullen en meubels. Ook kunnen we voor je je meubels in elkaar zetten, de verlichting ophangen en spullen uitpakken. MyGo zorgt ervoor dat je hele inboedel snel, goed verzekerd en schadevrij overgeplaatst zal worden.

Je kunt bellen naar 085 106 1600 of online de Matchmaker 24/7 gebruiken. Zo kun je direct een afspraak maken of eerst mailen of een terugbelverzoek indienen. Ook kun je het voordeligste verhuisbedrijf in uw omgeving vinden door meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf uw omgeving

Verhuizen in uw omgeving is niet slechts het verplaatsen van je inboedel. Verhuizers hebben daarom doorgaans ook een uit- en inpakservice. Een verhuisbedrijf kan een verhuislift gebruiken om je hele inboedel te verhuizen naar de begane grond.

Een verhuizer kan tevens zorgen voor de (de)montage van meubels en witgoed. Onze verhuisbedrijven kunnen tevens je piano schadevrij verhuizen. Onze vakmannen zijn daarnaast tevens gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en spoedverhuizingen.

De verhuisbedrijven van MyGo verzorgen daarnaast tevens interne verhuizingen binnen bedrijfspanden. Ook kan MyGo helpen met zoeken naar een bedrijf dat je helpt met verhuizen naar het buitenland. Onze verhuisbedrijven leveren tevens je oude woning bezemschoon op, zodat jij hier niet om hoeft te denken.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in uw omgeving?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf uw omgeving

Verhuizers kunnen naast transporteren, inpakken en uitpakken ook helpen met de afwerking van je nieuwe woning. Een verhuizer kan bijvoorbeeld ook schilderen, laminaat leggen en je elektronica installeren. Je kunt ook door een verhuisbedrijf in uw omgeving je spullen tijdelijk in een opslag laten plaatsen.

Ook kunnen verhuizers een parkeervergunning voor je regelen op de dag van verhuizing. Ga je naar een andere regio van het land verhuizen? Dan is een groot, landelijk verhuisbedrijf vaak handiger dan een lokaal bedrijf. Om te weten wat mogelijk is in jouw specifieke situatie kun je via MyGo vragen stellen en offertes aanvragen.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf uw omgeving

Een kleine verhuisklus heeft een gemiddelde vanaf prijs van 250 tot ongeveer 300 euro. Verder wordt de prijs bepaald door de omvang van de verhuizing, de reisafstand, eventuele opslagkosten en transportkosten. De kosten voor een verhuizing bestaan vaak voor 30 procent uit laden, 40 procent voor het transport en 30 procent voor het lossen.

Een relatief kleine verhuizing kan vaak gedaan worden door één verhuizer en kost dan 400 tot 600 euro. Een gemiddelde verhuizing waarbij twee verhuizers nodig zijn kost ongeveer 800 tot 1.000 euro. Een grote verhuizing waarbij vier verhuizers nodig zijn kost doorgaans tussen de 1.300 en 1.600 euro.

Een verhuiswagen van 50 kubieke meter kost gemiddeld 70 euro per uur. Een verhuiswagen van 20 m3 kost per uur ongeveer 60 euro. Een extra verhuizer kost zo'n 30 euro per uur. Als je een verhuisbedrijf van MyGo kiest ben je automatisch verzekerd voor schade.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in uw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!