Betrouwbare Verhuisbedrijven in 's-Gravendeel

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in 's-Gravendeel die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen 's-Gravendeel

Zoek je een verhuisbedrijf die je helpt met het schadevrij verhuizen van je inboedel? Een verhuisbedrijf in 's-Gravendeel kun je gemakkelijk en snel vinden met MyGo. We hebben zowel verhuizers voor particuliere als zakelijke verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in 's-Gravendeel?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf kan daarnaast ook helpen met het inpakken van al je spullen en bijvoorbeeld het demonteren van je meubels. Tevens kunnen we voor je uitpakken, meubels monteren en verlichting ophangen. Met MyGo ben je zeker van een snelle, goed verzekerde en schadevrije verhuizing.

Bel ons tijdens openingstijden op 085 106 1600 of maak gebruik van onze 24/7 Matchmaker online. Je kunt eerst mailen, direct een afspraak maken of een terugbelverzoek indienen. Ook kun het beste verhuisbedrijf in 's-Gravendeel vinden voor jou door offertes op te vragen en te vergelijken.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf 's-Gravendeel

Bij het verhuizen in 's-Gravendeel komen meer diensten kijken dan alleen het verplaatsen van je spullen. Daarom hebben verhuizers van MyGo ook een inpakservice en uitpakservice. Een verhuisbedrijf van MyGo kan al je meubels naar de begane grond liften met een verhuislift.

Verhuizers kunnen daarnaast ook al je spullen, meubels en witgoed demonteren en monteren. Een verhuisbedrijf kan tevens een piano schadevrij verhuizen. Daarbij specialiseren de deskundigen van MyGo in seniorenverhuizingen en spoedverhuizingen.

Een interne verhuizing kan ook gedaan worden door een verhuisbedrijf van MyGo, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van archiefkasten in bedrijfspanden. Als je naar het buitenland gaat verhuizen kunnen wij helpen met het vinden van een bedrijf dat internationale verhuizingen doet. Ook kan een verhuisbedrijf ervoor zorgen dat je gehele oude woning bezemschoon opgeleverd wordt.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in 's-Gravendeel?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf 's-Gravendeel

Verhuizers kunnen uitpakken, inpakken en transporteren en ook je nieuwe woning afwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plinten en laminaat leggen, schilderen en elektronica installeren. Een verhuisbedrijf in 's-Gravendeel kan al je spullen, indien nodig, verplaatsen naar een tijdelijke opslag.

Ook kunnen de MyGo verhuizers tijdens je verhuisdag een parkeervergunning regelen. Als je gaat verhuizen naar een andere regio kan het verstandig zijn te kiezen voor een landelijk verhuisbedrijf in plaats van een lokaal bedrijf. Via MyGo kun je vragen stellen en een of meerdere offertes aanvragen. Zo weet je waar jij aan toe bent.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf 's-Gravendeel

Als je een kleine verhuisklus hebt betaal je doorgaans een vanaf prijs van 250 tot 300 euro. Ook worden de kosten voor verhuizen bepaald door de transportkosten, de reisafstand en de grootte van de klus. Verhuiskosten bestaan voor zo'n 40 procent uit transport en 30 procent laden en 30 procent lossen.

Voor een kleine verhuizing betaal je ongeveer 400 tot 600 euro, vaak is er dan maar één verhuizer nodig. Voor een verhuisklus waarvoor je twee verhuizers nodig hebt ben je ongeveer 800 tot 1.000 euro kwijt. Een grote verhuizing waarbij vier verhuizers nodig zijn kost doorgaans tussen de 1.300 en 1.600 euro.

Een verhuiswagen van 20 m3 kost per uur zo'n 60 euro. Een verhuiswagen van 50 m3 kost ongeveer 70 euro per uur. Een extra verhuizer kost zo'n 30 euro per uur. Als je kiest voor een verhuisbedrijf van MyGo dan ben je altijd automatisch verzekerd voor schade.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in 's-Gravendeel nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!