Betrouwbare Verhuisbedrijven in Wateringen

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare verhuisbedrijven die werkzaam zijn in Wateringen die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde verhuisbedrijven zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Verhuizen Wateringen

Heb je een goedkope verhuisbedrijf nodig die helpt je hele inboedel zonder schade te verhuizen? Een verhuisbedrijf in Wateringen kun je met MyGo eenvoudig en snel vinden. We hebben verhuizers voor zakelijke en particuliere verhuizingen.

Direct een Verhuisbedrijf in Wateringen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Een verhuisbedrijf van MyGo kan tevens helpen met demonteren van je meubels en inpakken van je spullen. Onze verhuisbedrijven kunnen daarnaast ook je meubels weer in elkaar zetten en bijvoorbeeld je verlichting voor je ophangen. MyGo zorgt ervoor dat je hele inboedel snel, goed verzekerd en schadevrij overgeplaatst zal worden.

Bel ons gedurende openingstijden op 085 106 1600 of je kunt online ook de 24/7 Matchmaker gebruiken. Je kunt of eerst een mail sturen of direct een afspraak maken of teruggebeld worden door middel van een terugbelverzoek. Vergelijk meerdere offertes, zo kun je het meest voordelige verhuisbedrijf in Wateringen vinden.

Een verhuisbedrijf vind je - zonder zoeken - met de MyGo Matchmaker

Diensten verhuisbedrijf Wateringen

Tijdens het verhuizen in Wateringen komen er veel meer diensten aan bod dan alleen al je spullen verplaatsen. Onze verhuizers bieden daarom tevens een uitpakservice en een inpakservice aan. Een verhuisbedrijf van MyGo kan je hele inboedel naar de begane grond verplaatsen met een verhuislift.

De verhuizers van MyGo kunnen ook je witgoed en meubels monteren en demonteren. Het verhuisbedrijf kan daarnaast ook je piano schadevrij verhuizen. Onze deskundigen specialiseren in spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen.

Ook kan een verhuisbedrijf een interne verhuizing doen, bijvoorbeeld wanneer in een bedrijfspand archiefkasten verplaatst moeten worden. Ga je naar het buitenland verhuizen? Dan kunnen we je helpen met het zoeken van een bedrijf dat buitenlandse verhuizingen regelt. Ook kun je door een verhuisbedrijf je oude woning bezemschoon laten opleveren.

Informatie pagina's over de diensten van verhuisbedrijven

Checklist verhuizen Goedkoop verhuizen
Zorgeloos verhuizen Internationaal verhuizen
Erkende verhuizers Bedrijfsverhuizing
Verhuizers gezocht Bewust verhuizen
Verhuislift Ontzorgd verhuizen
Inboedelverhuizing Verhuizen

 

Direct de best passende verhuisbedrijf in Wateringen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Extra klussen verhuisbedrijf Wateringen

Verhuizers kunnen uitpakken, inpakken en transporteren en ook je nieuwe woning afwerken. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, het leggen van laminaat plus plinten en het installeren van elektronica. Je kunt tevens je hele inboedel door een verhuisbedrijf in Wateringen laten plaatsen in een tijdelijke opslag.

Onze verhuizers kunnen tevens een parkeervergunning voor je regelen tijdens de verhuisdag als dat nodig is. Het kan vaak handiger zijn om voor een landelijk verhuisbedrijf te kiezen als je gaat verhuizen naar de andere kant van Nederland. Via MyGo kun je vragen stellen en een of meerdere offertes aanvragen. Zo weet je waar jij aan toe bent.

Gerust verhuizen met een gekwallificeerd verhuisbedrijf van MyGo

Kosten verhuisbedrijf Wateringen

De gemiddelde vanaf prijs voor een kleine verhuisklus ligt tussen de 250 en 300 euro. Ook worden de verhuiskosten bepaald door de grootte van de klus, de verhuisafstand, transportkosten en, indien nodig, opslagkosten. De prijs voor het verhuizen bestaat voor ongeveer 40 procent uit transport, 30 procent laden en nog eens 30 procent voor lossen.

Voor een kleine verhuisklus waarbij slechts één verhuizer nodig is betaal je doorgaans 400 tot zo'n 600 euro. Een verhuisklus voor twee verhuizers kost zo'n 800 tot 1.000 euro. Voor een grote verhuizing waarvoor vier verhuizers nodig zijn betaal je rond de 1.300 tot 1.600 euro.

Een verhuiswagen van 20 kubieke meter kost ongeveer 60 euro per uur en één van 50 kubieke meter zo’n 70 euro per uur. Per uur betaal je voor een extra verhuizer gemiddeld 30 euro. Als iets beschadigt is geraakt tijdens de verhuizing ben je bij onze verhuisbedrijven altijd verzekerd.

Indicatie totale verhuiskosten Kosten
Vanafprijs voor kleine verhuisklus € 250 á € 300
Kleine verhuizing (met 1 verhuizer) € 400 - € 600
Iets grotere verhuizing (met 2 verhuizers) € 800 - € 1.000
Grotere verhuizing (met 4 verhuizers) € 1.300 - € 1.600

 

Verhuiskosten per onderdeel Gemiddelde prijzen
Verhuiswagen 20 m³, per dag € 120 - € 200
Verhuiswagen 50 m³, per dag € 200 -  € 350
Verhuizer, per uur (excl. materiaal) € 25 - € 35
Kilometer prijs, per km € 0,50 - € 1,00

Lees uitgebreid prijsinformatie op de volgende pagina's

Snel een verhuisbedrijf in Wateringen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!