Terug naar diensten
Rioolservice

Rioolservice

Rioolservice helpt je bij het opsporen, verhelpen en voorkomen van rioleringsproblemen. Denk bij rioolproblemen aan bijvoorbeeld een verstopping, een scheurtje, of rioolstank in de afvoer of het riool. Ook rioolvliegjes zijn een veel voorkomend probleem binnen riolering. Naast hulp bij rioolproblemen is de rioleringsspecialist tevens de aangewezen vakman voor het plaatsen, onderhouden en legen van een septische put of vetput.

Waar doen rioolproblemen zich voor?

Dat de riolering goed werkt lijkt misschien de normaalste zaak van de wereld, maar rioolproblemen komen best veel voor en zijn er dan ineens spontaan. In het beginstadium van een verstopping of verzakking valt die niet of nauwelijks op en is het moeilijk te voorkomen. Meestal worden problemen in de riolering pas merkbaar wanneer het kwaad al is geschied. Een eerste indicatie voor een verstopping of scheurtje in het riool is een borrelend geluid of een rioolstank uit de afvoer. Als een verstopping dicht aan het oppervlak zit valt deze vaak nog relatief gemakkelijk zelf te verhelpen. Gebruik bijvoorbeeld een ontstopper of ontstoppingsmiddel om het vuil los te krijgen. Een probleem als rioolstank kan het gevolg zijn van een verstopping, maar ook van een scheurtje in de riolering. Rioolvliegjes zijn vooral te vinden rondom stilstaand water. Als je dus last hebt van rioolvliegjes in huis wijst dat al gauw ook op een verstopping in het riool.

Kosten van rioolservice

Wanneer de problemen in de riolering niet zelf op te lossen zijn is het tijd om een expert in te schakelen. Bij de meeste mensen rijst dan de vraag ‘wat gaat dit kosten?’. De kosten voor het verhelpen van jouw rioleringsprobleem zijn natuurlijk afhankelijk van het soort probleem. Voor het ene probleem heeft de rioolspecialist immers meer tijd en hulpmiddelen nodig dan voor het andere. Hieronder vind je links naar pagina’s over specifiekere rioolproblemen. Op die pagina’s vind je meer informatie over het specifieke probleem en een kostenindicatie.

Verstopping verhelpen

Rioollekkage

Riolering Vervangen, renoveren of relinen

Rioollucht verhelpen

Riolering inspecteren

Riolering aanleggen

Riolering onderhouden

Rioolvliegjes bestrijden

Septische put/vetput plaatsen en onderhouden

Septische put/vetput legen

Direct van alle rioolproblemen af

Rioleringsspecialisten kunnen bij elk rioleringsprobleem van dienst zijn. Is de oorzaak (vermoedelijk) bekend? Dan is het meestal in een mum van tijd opgelost. Weet je niet waar het probleem vandaan komt, of wil je jouw riolering geïnspecteerd hebben? De vakmannen van MyGo controleren de toestand van jouw riool en lossen alle problemen in overleg direct op. Heb je last van terugkerende rioolproblemen? Overleg dan eens over de mogelijkheden voor het relinen of renoveren van de riolering.

Ook het legen van een septic- of vet tank valt onder de werkzaamheden van een rioleringsspecialist. Om zo goed mogelijk geholpen te worden is het handig om te weten wat er in de tank zit. Zo weet de rioolspecialist waar hij aan toe is en waar hij rekening mee moet houden.

MyGo kan gratis en vrijblijvend de best bij jouw situatie passende vakman voor je inschakelen. Je kunt daarbij kiezen. Wil je bijvoorbeeld direct telefonisch doorgeschakeld worden naar de vakman die jou het snelst kan helpen? Of wil je offertes opvragen om prijzen te vergelijken? Of wil je je telefonisch oriënteren bij een vakman? Je kunt zelf kiezen. Klik op de Matchmaker knop, of bel met 085 106 1600.

 

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!