Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Dongen

Best beschikbare match
Logo van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

21 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Gespecialiseerde geschoolde vakmannen
  • Hoofdvestiging Almere
Logo van Dakrenovatie NL

Dakrenovatie NL

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Dongen
  • Hoofdvestiging Hilversum
Logo van Dakbeheer Hamminga

Dakbeheer Hamminga

  • Beschikbaarheid onbekend
  • Wij helpen u ook bij voor spoedgevallen
  • Hoofdvestiging Den Bosch
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Dongen?

Een dakdekker in Dongen vind je bij MyGo, zonder te zoeken. MyGo matcht je met het dakdekkersbedrijf dat het beste bij jouw dakdekkersklus past op een dag en tijd naar keuze. Met MyGo vind je gratis en vrijblijvend een passende lokale dakdekker voor jouw klus.

MyGo heeft een netwerk van dakdekkers die gespecialiseerd zijn voor alle soorten dakklussen. Van een dakrenovatie of dakreparatie tot dakonderhoud of het ontmossen van een dak. Heb je met spoed buiten werktijden een dakdekker nodig, bijvoorbeeld omdat je dakschade of daklekkage hebt door een storm? Ook hiermee helpt MyGo je graag.

MyGo beschikt over uitgebreide informatie van onze dakdekkers zodat we je altijd kunnen matchen met de meest geschikte vakman. Denk bijvoorbeeld aan specialiteiten, openingstijden, spoeddiensten, betalingsmogelijkheden en of er wel of geen voorrijkosten berekend worden door het dakdekkersbedrijf. Je kunt kiezen uit online of telefonisch contact maken. Wil je meer informatie, of meteen een afspraak inplannen? Het is mogelijk met de Matchmaker.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Dongen

Kijk voor meer informatie over bepaalde diensten hieronder: Lekkage oplossen hellend dak Reparatie dak door weersomstandigheden

Hellend dak vervangen Plaatsen pannendak Dakpannen coaten

Isoleren hellend dak Impregneren dakpannen Al onze diensten vind je op de dienstenpagina.

Diensten dakdekker Dongen

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Dongen

Je kunt bij een dakdekkersbedrijf nog vele extra opties kiezen voor op of aan je dak. Meest gekozen extra opties voor dakwerk zijn: Zonnepanelen halen elektriciteit uit het zonlicht, ook kun je besparen op gas door zonnepanelen aan te sluiten op een zonneboiler.

Je kunt je dak converteren tot een gebruiksdak met dakterras of een daktuin. Luchtzuiverende daken maken schadelijke stoffen onschadelijke waardoor de luchtkwaliteit in en rondom je huis verbetert. Met lichtkoepels krijg je een ruime en lichte omgeving.

Een dakraam laten plaatsen op je bovenste verdieping zorgt voor natuurlijk licht. Je kunt je dakramen en lichtkoepels laten beveiligen, tevens kun je ook je dak beveiligen met valbeveiliging. Een hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat het regenwater netjes wordt afgevoerd van je dak.

Direct de best passende dakdekker in Dongen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Je kunt letten op ervaring, specialisaties en keurmerken van dakdekkersbedrijven in Dongen. Een ervaren dakdekker rekent een hoger uurloon, echter rekent hij wel een hoger arbeidsloon. Bespaar op de kosten door voor een minder ervaren dakdekker te kiezen als je een simpele klus hebt.

Een rieten dak laten leggen kan alleen gedaan worden door een gespecialiseerd dakdekker. Ben je op zoek naar een dakdekker van hoge kwaliteit? Let dan op de keurmerken die hij heeft. Ben je op zoek naar een dakdekker die zeer hoge kwaliteit levert? Kijk dan of de dakdekker het KOMO-keurmerk heeft.

Een dakdekkersbedrijf met het Dakmerk keurmerk levert dakwerk dat voldoet aan strenge eisen. Een dakdekker met het NDA-keurmerk levert hoge kwaliteit werk en is altijd bezig zijn werk te optimaliseren. Je betaalt gemiddeld 5 tot 10 euro meer voor het uurloon van dakdekker in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Dongen

Je kunt vaak korting krijgen als je klussen samen met de buren laat doen of als je meerdere klussen tegelijk laat doen. / Door zelf materialen aan- en af te voeren ben je minder geld kwijt aan de dakdekker. / Je kunt een onderhoudscontract afsluiten met een vakman, je betaalt dan relatief veel minder voor onderhoud aan je dak.

Een dakdekker kan beter werken en je zult kosten besparen als je je dak goed bereikbaar maakt. / Voor sommige dakbedekkingen betaal je geen 21% btw maar slechts 9%. / Voor meer informatie over de subsidies die gemeentes geven voor specifieke daken kun je terecht op energiesubsidiewijzer.nl.

Het is verstandig om te kiezen voor een dakdekkersbedrijf met een garantietermijn zodat je zelf niet hoeft te betalen voor fouten die eventueel gemaakt worden. / Kies via de Matchmaker een dakdekker uit jouw regio om voorrijkosten te besparen. / Je kunt ook besparen op kosten door meerdere offertes op te vragen via de Matchmaker van MyGo en deze vervolgens te vergelijken.

Snel een dakdekker in Dongen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Dongen

MyGo heeft een netwerk van dakdekkers door heel Nederland. Hierdoor zijn we altijd in staat de juiste vakspecialist te vinden voor jou. We vinden het beste dakdekkersbedrijf voor jouw project met de Matchmaker.

Hoe en wanneer je contact opneemt met de dakdekker in Dongen mag je helemaal zelf bepalen. Bel 085 106 1600 voor de klantenservice of plan online een afspraak. Het is ook mogelijk om teruggebeld te worden. Of je kunt eerst een aantal offertes opvragen bij een dakdekkersbedrijf.

De MyGo Matchmaker service is gratis en vrijblijvend, zowel online als telefonisch. De Matchmaker is 24/7 ter beschikking. Probeer onze Matchmaker gerust uit in je eigen tijd.