Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Franeker

Best beschikbare match
Logo van Dakspecialist Vriezen

Dakspecialist Vriezen

12 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Snel ter plaatse bij dakschade
  • Hoofdvestiging Doetinchem
Logo van Stheuntje Werk

Stheuntje Werk

4 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • Persoonlijk advies: one size fits all bestaat niet. U krijgt advies dat bij u past
  • Hoofdvestiging Franeker
Logo van Goeddak

Goeddak

18 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • Wij komen afspraken na
  • Hoofdvestiging Leeuwarden
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Franeker?

Je vindt een passende dakdekker in Franeker efficiënt en snel met MyGo. Geef aan wat voor dakdekkersklus er moet gebeuren en we matchen je met het juiste dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is op een tijd die jou uitkomt. Een geschikte lokale dakdekker voor jouw werkzaamheid vind je gratis en vrijblijvend met MyGo.

De dakdekkers van MyGo zijn er voor alle werkzaamheden die met het dak te maken hebben. Van dakonderhoud en dakreparatie tot een plat dak vervangen of een groendak aanleggen. MyGo helpt je ook aan een dakdekker met spoed of buiten openingstijden. Dit kan nodig zijn bij dakschade of daklekkage, bijvoorbeeld door de weersomstandigheden.

Omdat MyGo beschikt over gedetailleerde informatie, zijn in we staat de perfect dakspecialist voor je te vinden. Hierbij kun je denken aan specialiteiten, openingstijden, betalingsopties, spoeddiensten en of het dakdekkersbedrijf voorrijkosten berekend of niet. Je kunt kiezen uit online of telefonisch contact maken. Wil je meer informatie, of meteen een afspraak inplannen? Het is mogelijk met de Matchmaker.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Franeker

Voor meer informatie over de specifieke diensten van onze vakmannen kun je hieronder terecht: Lekkage opsporen hellend dak Regenpijp plaatsen

Plaatsing dakrand Groendak plaatsen Dakonderhoud

Plaatsing zinken dakgoot Dak met shingles afwerken De dienstenpagina heeft informatie van alle diensten.

Diensten dakdekker Franeker

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Franeker

Je kunt bij een dakdekkersbedrijf nog vele extra opties kiezen voor op of aan je dak. Veel gekozen extra opties bij dakwerk zijn: Zonnepanelen op je dak zetten het zonlicht om in elektriciteit en je kunt gas besparen door ze aan te sluiten op een zonneboiler.

Je kunt een dak laten converteren tot een mooi gebruiksdak met een tuin op je dak en een dakterras. Een luchtzuiverend dak zet schadelijke stoffen om in onschadelijke, hierdoor wordt de luchtkwaliteit verbetert. Lichtkoepels maken een ruimte licht en geven een gevoel van ruimte.

Een dakraam laten plaatsen op je bovenste verdieping zorgt voor natuurlijk licht. Je kunt dakramen, lichtkoepels en je hele dak laten beveiligen. Door hemelwaterafvoer te laten plaatsen zorg je ervoor dat het regenwater netjes wordt afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Franeker?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Vergelijk dakdekkersbedrijven in Franeker door te letten op ervaring, specialisaties en keurmerken. Een dakdekker met ervaring zal een hoger uurloon rekenen maar kan ook ingewikkeldere klussen verrichten. Als je een simpelere klus hebt kun je daarom minder ervaren dakdekkers kiezen.

Je hebt een dakdekker nodig met bepaalde specialisaties voor het leggen van riet bijvoorbeeld. Dakdekkers kunnen ook keurmerken hebben, dit betekent dat ze voldoen aan een hoge kwaliteit. Beschikt de dakdekker over het KOMO-keurmerk? Dan zal hij zeer hoge kwaliteit werk leveren.

Heeft een dakdekkersbedrijf het Dakmerk keurmerk? Dan zal deze hoog kwalitatief dakwerk leveren met bijvoorbeeld kunstof of bitumen. Een dakdekker met het NDA-keurmerk levert hoge kwaliteit werk en is altijd bezig zijn werk te optimaliseren. Je betaalt ongeveer 5 tot 10 euro meer per uur voor een dakdekker in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Franeker

Combineer klussen met klussen van de buren, vaak kun je dan korting krijgen. / Als je zelf materialen aanschaft kun je zo geld besparen op de dakdekker. / Spreek een onderhoudscontract af met de vakman. Zo betaal relatief veel minder geld voor dakonderhoud.

Een dakdekker kan beter werken en je zult kosten besparen als je je dak goed bereikbaar maakt. / Voor sommige dakbedekkingen krijg je een korting op de btw, je betaalt dan slechts een btw tarief van 9% in plaats van 21%. / Op de website energiesubsidiewijzer.nl kun je meer informatie vinden over welke subsidies je kunt krijgen voor je dak bij jouw gemeente.

Het kan verstandig zijn om te kiezen voor een dakdekkersbedrijf dat een garantietermijn geeft. / Kies voor een lokale dakdekker om zo te besparen op de voorrijkosten. / Via de Matchmaker van MyGo kun je offertes vergelijken om zo kosten te besparen.

Snel een dakdekker in Franeker nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Franeker

MyGo beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van vakkundige dakdekkers. Hierdoor zijn we in staat je altijd te matchen met een specialist. Via de MyGo Matchmaker vinden we het meeste geschikte dakdekkersbedrijf voor jou.

Hoe en wanneer je contact opneemt met de dakdekker in Franeker is aan jou. Wil je direct een afspraak maken of heb je liever telefonisch contact? Bel dan 085 106 1600. Ook kun je teruggebeld worden of eerst offertes aanvragen bij het dakdekkersbedrijf.

De services van de Matchmaker van MyGo - online en telefonisch - zijn geheel vrijblijvend en gratis. Bovendien is de MyGo Matchmaker 24/7 beschikbaar. Test daarom gerust een keer de Matchmaker uit.