Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Geldrop

Best beschikbare match
Logo van Dakrenovatie NL

Dakrenovatie NL

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Geldrop
  • Hoofdvestiging Hilversum
Logo van Van Beek Installaties

Van Beek Installaties

  • Beschikbaarheid onbekend
  • Ook werkzaam in Geldrop
  • Hoofdvestiging Eindhoven
Logo van Dakbeheer Hamminga

Dakbeheer Hamminga

  • Beschikbaarheid onbekend
  • Wij helpen u ook bij voor spoedgevallen
  • Hoofdvestiging Den Bosch
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Geldrop?

Je vindt een dakdekker in Geldrop gemakkelijk zonder te zoeken bij MyGo. Vertel ons wat voor dakdekkersklus je hebt en we matchen je met een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is wanneer het jou uitkomt. MyGo helpt je zo aan de juiste lokale dakdekker, gratis en vrijblijvend.

MyGo beschikt over dakdekkers die opgeleid zijn voor alle klussen op en rond het dak. Van dakpannen coaten en een dakgoot reinigen tot een dakreparatie of een dak onderhouden. Buiten werkuren kan MyGo met spoed een dakdekker voor je regelen. Dit is handig wanneer je ernstige daklekkage of dakschade hebt geleden, bijvoorbeeld door harde wind.

MyGo matcht je met de ideale dakspecialist doordat wij beschikken over uitgebreide informatie van onze dakdekkers. Bijvoorbeeld de openingstijden, de betalingsmogelijkheden, wel of geen voorrijkosten, spoeddiensten en specialiteiten van het dakdekkersbedrijf. Wil je direct een afspraak maken, of heb je een vraag? Liever online contact of via de telefoon? Met de Matchmaker is het mogelijk.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Geldrop

Meer informatie over specifieke diensten vind je hieronder: Lekkage opsporen plat dak Koperen dakgoot plaatsen

Dakrand afwerken Plaatsen leien dak Onderhoud dak

Dakisolatie hellend dak plaatsen Plat dak renoveren Op de dienstenpagina kun je terecht voor alle diensten.

Diensten dakdekker Geldrop

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Geldrop

Ook geeft een dakdekkersbedrijf extra keuzes die je aan je dak kunt toevoegen. Vaak gekozen extra mogelijkheden voor dakwerk zijn: Zonnepanelen geven elektriciteit door middel van zonlicht, tevens kun je ze aansluiten op een zonneboiler waardoor je veel gas bespaart.

Je kunt je dak laten converteren tot een gebruiksdak met een daktuin en een dakterras. Voor een betere luchtkwaliteit kun je voor een luchtzuiverend dak kiezen, deze met schadelijke stoffen onschadelijk. Met lichtkoepels zorg je voor een lichte, ruime omgeving.

Een dakraam zorgt ervoor dat er natuurlijk licht binnenkomt op de bovenste verdieping. Je kunt een valbeveiliging laten installeren op je dak om je dak veiliger te maken. Ook kun je je dakramen en lichtkoepels veiliger laten maken. Door hemelwaterafvoer aan te leggen wordt regenwater netjes afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Geldrop?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Let bij dakdekkersbedrijven in Geldrop op bijvoorbeeld hun specialisaties of keurmerken en de ervaring die het bedrijf heeft. Een ervaren dakdekker zal een hoger uurloon rekenen, maar kan wel ingewikkeldere klussen verrichten. Als je een simpelere klus hebt kun je daarom minder ervaren dakdekkers kiezen.

Het laten leggen van riet behoeft een dakdekker die hierin gespecialiseerd is. Een dakdekker met bepaalde keurmerken leveren hoger kwaliteit werk. Een dakdekker voldoet aan een zeer hoge kwaliteit wanneer hij het KOMO-keurmerk heeft.

Heeft een dakdekkersbedrijf het Dakmerk keurmerk? Dan zal deze hoog kwalitatief dakwerk leveren met bijvoorbeeld kunstof of bitumen. Dakdekkers die het NDA-keurmerk hebben werken samen om hun service en kwaliteit te optimaliseren. Daarnaast betaal je vaak 5 tot 10 euro meer per uur voor dakdekkers in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Geldrop

Vaak kun je korting krijgen als je klussen combineert of samen met de buren laat doen. / Je betaalt minder aan een dakdekker als je zelf materialen koopt en afvoert. / Met een onderhoudscontract betaal je relatief veel minder aan het onderhoud van je dak.

Bespaar op de kosten voor de dakdekker om ervoor te zorgen dat het dak goed bereikbaar is. / Voor sommige dakbedekkingen krijg je een btw-korting, je hoeft dan geen 21% maar slechts 9% btw te betalen. / Sommige gemeentes geven subsidies voor bepaalde dakwerken. Kijk voor meer informatie op energiesubsidiewijzer.nl.

Het is aan te raden een dakdekkersbedrijf te kiezen met een garantieperiode. Als er dan fouten gemaakt worden hoef je niet zelf te betalen voor de kosten. / Kies voor een lokale dakdekker om zo te besparen op de voorrijkosten. / Vergelijk eerst offertes met de Matchmaker om altijd het voordeligste dakdekkersbedrijf te vinden.

Snel een dakdekker in Geldrop nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Geldrop

MyGo heeft een uitgebreid netwerk van dakdekkers. Zodat we je altijd kunnen matchen met de meest geschikte vakman. We vinden het beste dakdekkersbedrijf voor jouw specifieke project met de MyGo Matchmaker.

Je bepaalt helemaal zelf hoe contact met een dakdekker in Geldrop verloopt. Je kunt gelijk online een afspraak inplannen of onze klantenservice bellen via 085 106 1600. Je kunt teruggebeld worden door een dakdekkersbedrijf of je kunt eerst offertes opvragen en vergelijken.

De services van de Matchmaker van MyGo - online en telefonisch - zijn geheel vrijblijvend en gratis. Onze MyGo Matchmaker is 24/7 ter beschikking. Probeer daarom vrijblijvend eens de MyGo Matchmaker uit.