Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Heerlen

Best beschikbare match
Logo van Dakrenovatie NL

Dakrenovatie NL

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Heerlen
  • Hoofdvestiging Hilversum
Logo van Dakreparatie Nederland

Dakreparatie Nederland

5 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • VCA Gecertificeerd
  • Hoofdvestiging Rotterdam
Logo van KBS Dakbeheer

KBS Dakbeheer

4 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • Energiebesparende oplossingen
  • Hoofdvestiging Rosmalen
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Heerlen?

Een passende dakdekker in Heerlen voor jouw klus kun je handig met MyGo vinden. MyGo biedt jou een passend dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is voor jouw dakdekkersklus wanneer het jou uitkomt. Een geschikte lokale dakdekker voor jouw werkzaamheid vind je gratis en vrijblijvend met MyGo.

MyGo's dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle diensten die met het dak te maken hebben. Van bitumen of EPDM dakbedekking plaatsen tot een dak repareren of een dak onderhouden. Heb je daklekkage of dakschade opgelopen door weersomstandigheden? MyGo regelt met spoed een dakdekker voor je, ook buiten openingstijden.

MyGo kan je snel matchen met een geschikte dakspecialist omdat we gedetailleerd informatie hebben van onze dakdekkers. Denk bijvoorbeeld aan of het dakdekkersbedrijf voorrijkosten berekend of niet, de openingstijden, betalingsopties, specialiteiten, en spoeddiensten. Wil je direct een afspraak maken, of heb je een vraag? Liever online contact of via de telefoon? Met de Matchmaker is het mogelijk.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Heerlen

Kijk hieronder voor meer informatie over onze diensten: Lekkage opsporen hellend dak Kunststof dakgoot plaatsen

Vervanging plat dak Plaatsen leien dak Onderhoud dak

Isoleren plat dak Dak afwerken met shingles Alle diensten kun je vinden op de dienstenpagina.

Diensten dakdekker Heerlen

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Heerlen

Ook kun je extra opties voor je dak kiezen bij een dakdekkersbedrijf. Voor een dakwerk worden doorgaans deze extra mogelijkheden uitgekozen: Zonnepanelen halen elektriciteit uit het zonlicht, ook kun je besparen op gas door zonnepanelen aan te sluiten op een zonneboiler.

Je kunt je dak converteren tot een gebruiksdak met dakterras of een daktuin. Kies voor een luchtzuiverend dak om de luchtkwaliteit te verbeteren rondom je huis, dit dak maakt namelijke schadelijke stoffen onschadelijk. Lichtkoepels geven een ruimte licht en creëren een ruimtelijk gevoel.

Laat een dakraam installeren zodat er natuurlijk licht komt op de bovenste verdieping. Je kunt valbeveiliging laten installeren op je dak, daarnaast kunnen je dakramen of lichtkoepels ook beveiligd worden. Laat een hemelwaterafvoer systeem plaatsen, hierdoor wordt regenwater op een efficiënte manier afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Heerlen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Bij dakdekkersbedrijven in Heerlen kun je letten op hun specialisaties en ervaringen en eventuele keurmerken. Een dakdekker die ervaring heeft kan moeilijkere klussen doen, maar zal ook meer rekenen per uur. Als je een simpelere klus hebt kun je daarom minder ervaren dakdekkers kiezen.

Voor klussen zoals riet leggen heb je een dakdekker nodig die daarin gespecialiseerd is. Als een dakdekker bepaalde keurmerken heeft dan voldoet hij aan een bepaalde kwaliteit. Als een dakdekker het KOMO-keurmerk heeft dan weet je zeker dat deze aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Als een dakdekkersbedrijf het Dakmerk keurmerk heeft dan voldoen ze aan strenge kwaliteitseisen. Het NDA-keurmerk laat zien dat een dakdekker voldoet aan hoge kwaliteit en goede service zal leveren. Je betaalt tussen de 5 en 10 euro meer per uur voor een dakdekker als je in de Randstad woont.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Heerlen

Combineer klussen met klussen van de buren, vaak kun je dan korting krijgen. / Je bent goedkoper uit als je zelf zorgt voor materialen en de afval opruimt. / Sluit een onderhoudscontract af met de vakman, zo betaal je relatief minder geld voor dakonderhoud.

Een dakdekker kan beter te werk gaan wanneer je dak goed bereikbaar is, hierdoor zul je ook besparen op de kosten. / Voor bepaalde dakbedekkingen betaal je alleen 9% btw en niet 21%. / Kijk voor meer informatie over subsidies die jouw gemeente geeft voor dakwerken op energiesubsidiewijzer.nl.

Kies een dakdekkersbedrijf met een garantieperiode zodat je voor eventuele fouten niet zelf hoeft te betalen. / Je bespaart op voorrijkosten als je een lokale dakdekker kiest. / Je kunt ook kosten besparen door meerdere offertes te vergelijken.

Snel een dakdekker in Heerlen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Heerlen

MyGo beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van dakdekkers. Hierdoor zijn we in staat je altijd te matchen met een specialist. Met de Matchmaker van MyGo vinden we voor jouw project het meeste geschikte dakdekkersbedrijf.

Jij bepaalt zelf wanneer en hoe je contact wilt met de dakdekker in Heerlen. Plan meteen een afspraak of bel onze klantenservice 085 106 1600. Je kunt teruggebeld worden of eerst offertes opvragen bij een dakdekkersbedrijf.

De Matchmaker service van MyGo is gratis en zonder verplichtingen. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de Matchmaker. Probeer onze Matchmaker gerust uit in je eigen tijd.