Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Huissen

Best beschikbare match
Logo van Dakspecialist Vriezen

Dakspecialist Vriezen

12 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Snel ter plaatse bij dakschade
  • Hoofdvestiging Doetinchem
Logo van H Onderhoud en Reparatie

H Onderhoud en Reparatie

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Huissen
  • Hoofdvestiging Tiel
Logo van Aannemersbedrijf GLD B.V.

Aannemersbedrijf GLD B.V.

2 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Zakelijk en particulier
  • Hoofdvestiging 's-Heerenberg
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Huissen?

Een dakdekker in Huissen vind je zonder te zoeken met MyGo. Zeg ons wanneer je een dakdekkersbedrijf behoeft voor wat voor dakdekkersklus en MyGo biedt je de juiste specialist. Een geschikte lokale dakdekker voor jouw werkzaamheid vind je gratis en vrijblijvend met MyGo.

MyGo's dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle diensten die met het dak te maken hebben. Van bitumen of EPDM dakbedekking plaatsen tot een dak repareren of een dak onderhouden. Tevens kan MyGo je buiten werkuren met spoed helpen aan een dakdekker, bijvoorbeeld om dakschade of daklekkage veroorzaakt door harde wind op te lossen.

MyGo matcht je met de ideale dakspecialist doordat wij beschikken over uitgebreide informatie van onze dakdekkers. Bijvoorbeeld de betalingsmogelijkheden, de openingstijden, specialiteiten, spoeddiensten, en of het dakdekkersbedrijf voorrijkosten berekend. Je kunt online contact maken of bellen. Ook kun je via de Matchmaker vragen stellen of een afspraak maken.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Huissen

Voor meer informatie over onze specifieke diensten kun je hieronder terecht: Lekkage opsporen plat dak Reparatie dak door weersomstandigheden

Vervangen plat dak EPDM dakbedekking leggen Dakpannen coaten

Isoleren plat dak Renoveren hellend dak Al onze diensten kun je vinden op de dienstenpagina van MyGo.

Diensten dakdekker Huissen

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Huissen

Vaak heb je bij een dakdekkersbedrijf ook keuze uit veel extra opties voor je dak. Vaak worden de volgende extra opties voor een dak gekozen: Kies voor zonnepanelen om te besparen op energie, zonnepalen halen namelijk elektriciteit uit zonnestralen. Ook kun je besparen op gas door ze aan te sluiten op de zonneboiler.

Kies je voor een gebruiksdak? Dan kun je kiezen uit een dakterras en een daktuin, of allebei natuurlijk. Luchtzuiverende daken zetten schadelijke stoffen om in onschadelijke stoffen waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Met lichtkoepels kun je een ruimtelijke en lichte omgeving creëren.

Een dakraam verlicht je bovenste verdieping met natuurlijk licht. Beveilig je dakramen en lichtkoepels en beveilig je gehele dak met een valbeveiliging. Als je een hemelwaterafvoer op je dak laat aanleggen dan voert dit systeem het regenwater efficiënt af.

Direct de best passende dakdekker in Huissen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Dakdekkersbedrijven in Huissen kun je beoordelen door te kijken naar ervaring, eventuele specialisaties en keurmerken van het bedrijf. Een dakdekker die ervaring heeft kan moeilijkere klussen doen, maar zal ook meer rekenen per uur. Voor simpelere klussen kun je daarom kiezen voor een beginnende dakdekker om zo te besparen.

Je hebt een dakdekker nodig met bepaalde specialisaties voor het leggen van riet bijvoorbeeld. Zoek je een dakdekker met hoge kwaliteit? Let dan op de bepaalde keurmerken die een dakdekker heeft. Een dakdekker met het KOMO-keurmerk voldoet aan zeer strenge kwaliteitseisen.

Een dakdekkersbedrijf met het keurmerk Dakmerk voldoet aan strenge eisen wat betreft dakwerk met kunststof en bitumen. Een dakdekker die beschikt over het NDA-keurmerk levert een goede service en werk van hoge kwaliteit. Verder betaal je meestal zo’n 5 tot 10 euro per uur meer voor een dakdekker als je in de Randstad woont, omdat de vraag daar hoger is.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Huissen

Als klussen tegelijk met de buren laat doen of meerdere klussen combineert kun je veelal een korting krijgen. / Als je zelf materiaal aflevert en opruimt voor de dakdekker dan betaal je minder geld. / Je kunt geld besparen op dakonderhoud als je een onderhoudscontract afsluit met een vakman.

Een dakdekker kan beter werken als je dak goed bereikbaar is. Ook kun je zo geld besparen. / Voor bepaalde dakwerken betaal je 9% btw in plaats van 21% btw. / Sommige gemeentes geven subsidies voor bepaalde dakwerken. Kijk voor meer informatie op energiesubsidiewijzer.nl.

Een dakdekkersbedrijf met garantietermijn is een verstandig keuze. Je hoeft zelf dan niet op te draaien voor eventuele kosten voor fouten. / Kies voor een lokale dakdekker, zo bespaar je op de voorrijkosten. / Bespaar ook op de kosten door via de Matchmaker offertes op te vragen en met elkaar te vergelijken.

Snel een dakdekker in Huissen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Huissen

MyGo beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van vakkundige dakdekkers. Zo hebben we altijd de juiste specialist voor je klaarstaan. We vinden het beste dakdekkersbedrijf voor jouw specifieke project met de MyGo Matchmaker.

Je bepaalt zelf hoe en wanneer je contact zoekt met de dakdekker in Huissen. Maak online direct een afspraak. Liever eerst telefonisch contact? Bel dan 085 106 1600. Het is ook mogelijk om teruggebeld te worden. Of je kunt eerst een aantal offertes opvragen bij een dakdekkersbedrijf.

De services van MyGo zijn zonder verplichtingen en helemaal gratis te gebruiken. Bovendien kun je de Matchmaker 24/7 gebruiken. Test daarom gerust een keer de Matchmaker uit.