Match de beste Dakdekker voor jouw klus

De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!
 

Zoek je een dakdekker in Lisse?

Je vindt een dakdekker in Lisse gemakkelijk zonder te zoeken bij MyGo. Geef aan wat voor dakdekkersklus er moet gebeuren en we matchen je met het juiste dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is op een tijd die jou uitkomt. Gratis en vrijblijvend de juiste lokale dakdekker vinden doe je dus met MyGo.

De dakdekkers van MyGo zijn gespecialiseerd in alle klussen op en rond het dak. Van een dak isoleren of een dak onderhouden tot een dakreparatie of afwerken met shingles. Bij daklekkage of dakschade door harde wind kun je ook buiten werktijden met spoed een dakdekker vinden met MyGo.

MyGo kan je snel matchen met een geschikte dakspecialist omdat we gedetailleerd informatie hebben van onze dakdekkers. Denk hierbij aan openingstijden, betalingsopties, of het dakdekkersbedrijf voorrijkosten berekend, specialiteiten en spoeddiensten. Kies tussen telefonisch of online contact. Liever gelijk een afspraak maken of wil je meer informatie. Het is allemaal mogelijk via de Matchmaker.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Lisse

Hieronder vind je meer informatie over specifieke diensten: Lekkage dakkapel oplossen Dakgoot reparatie

Vervangen schuin dak Plaatsing leien dak Onderhoud dak

Isoleren hellend dak Renoveren schuin dak Op de dienstenpagina kun je terecht voor alle diensten.

Diensten dakdekker Lisse

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Lisse

Een dakdekkersbedrijf geeft ook extra keuzes die je kunt toevoegen aan je dak. Veel gekozen extra opties bij dakwerk zijn: Zonnepanelen op je dak zetten het zonlicht om in elektriciteit en je kunt gas besparen door ze aan te sluiten op een zonneboiler.

Een gebruiksdak wordt geconverteerd tot een dakterras of daktuin, of een combinatie van beide. Kies voor een luchtzuiverend dak om de luchtkwaliteit in je nabije omgeving te verbeteren. Lichtkoepels geven de ruimte veel licht en zorgen voor een gevoel van ruimte.

Een dakraam laat mooi natuurlijk licht binnen op bovenste verdieping. Dakramen en lichtkoepels kunnen beveiligd worden en je dak kan beveiligd worden met valbeveiliging. Laat hemelwaterafvoer aan leggen zodat regenwater netjes wordt afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Lisse?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Let bij dakdekkersbedrijven in Lisse op bijvoorbeeld hun specialisaties of keurmerken en de ervaring die het bedrijf heeft. Een ervaren dakdekker kan moeilijkere klussen aan, maar hiervoor zal hij wel een hoger uurloon rekenen. Kies daarom bij een simpele klus voor een beginnende dakdekker, deze zal een minder hoog uurloon rekenen waardoor je bespaart op de kosten.

Voor riet leggen heb je een gespecialiseerd dakdekker nodig. Dakdekkers kunnen ook keurmerken hebben, dit betekent dat ze voldoen aan een hoge kwaliteit. Dakdekkers die het KOMO-keurmerk hebben voldoen aan een strenge kwaliteit.

Het Dakmerk keurmerk kan een dakdekkersbedrijf alleen krijgen door te voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Dakdekkers die het NDA-keurmerk hebben werken samen om hun service en kwaliteit te optimaliseren. Woon je in de Randstad? Dan betaal je ongeveer 5 tot 10 euro meer per uur voor een dakdekker.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Lisse

Als klussen tegelijk met de buren laat doen of meerdere klussen combineert kun je veelal een korting krijgen. / Je bent goedkoper uit als je zelf zorgt voor materialen en de afval opruimt. / Spreek een onderhoudscontract af met de vakman. Zo betaal relatief veel minder geld voor dakonderhoud.

Een dakdekker kan beter te werk gaan wanneer je dak goed bereikbaar is, hierdoor zul je ook besparen op de kosten. / Voor bepaalde dakbedekkingen krijg je een korting op het btw tarief. Je hoeft dan alleen 9% btw te betalen en niet 21%. / Sommige gemeentes geven subsidies voor bepaalde dakwerken. Kijk voor meer informatie op energiesubsidiewijzer.nl.

Het is verstandig om een dakdekkersbedrijf te kiezen met een garantietermijn. / Je bespaart op voorrijkosten als je een lokale dakdekker kiest. / Je kunt tevens besparen op kosten door offertes van verschillende dakdekkersbedrijven met elkaar te vergelijken.

Snel een dakdekker in Lisse nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Lisse

MyGo heeft een nationaal netwerk van dakdekkers en andere specialisten. Zodat we altijd meteen een specialist voor je kunnen vinden. We kunnen altijd het beste dakdekkersbedrijf vinden voor jouw project.

Je bepaalt zelf hoe en wanneer je contact zoekt met de dakdekker in Lisse. Plan meteen een afspraak in of bel 085 106 1600. Je kunt kiezen om teruggebeld te worden door een dakdekkersbedrijf of je kunt bijvoorbeeld een aantal offertes opvragen om te vergelijken.

De services van MyGo zijn zonder verplichtingen en helemaal gratis te gebruiken. Je kunt de Matchmaker van MyGo 24/7 gebruiken. Je kunt daarom in je eigen tijd onze Matchmaker proberen.