Match de beste Dakdekker voor jouw klus

De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!
 

Zoek je een dakdekker in Maastricht?

Je vindt de juiste dakdekker in Maastricht handig en snel met MyGo. Geef door wanneer je een dakdekkersbedrijf nodig hebt en voor welke dakdekkersklus en MyGo matcht je met een geschikte specialist. De juiste lokale dakdekker voor jouw dienst vind je met MyGo, gratis en vrijblijvend.

MyGo beschikt over dakdekkers die opgeleid zijn voor alle klussen op en rond het dak. Van een leiden dak of een pannendak aanleggen tot dakonderhoud of een dakreparatie. Heb je door een storm dakschade of daklekkage opgelopen? MyGo matcht je ook buiten openingstijden met spoed aan de juiste dakdekker.

MyGo matcht je met de meest geschikte dakspecialist doordat we gedetailleerde informatie hebben van onze dakdekkers. Denk hierbij aan openingstijden, specialiteiten, voorrijkosten, spoeddiensten en betalingsmogelijkheden van het dakdekkersbedrijf. Heb je een vraag, of wil je meteen een afspraak plannen? Wil je contact via de telefoon of online.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Maastricht

Kijk voor meer informatie over bepaalde diensten hieronder: Lekkage oplossen hellend dak Koperen dakgoot plaatsen

Vervanging hellend dak Plaatsen pannendak Onderhouden rieten dak

Isoleren hellend dak Renovatie plat dak Voor alle diensten kun je terecht op de dienstenpagina van MyGo.

Diensten dakdekker Maastricht

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Maastricht

Een dakdekkersbedrijf geeft je ook de keuze uit extra opties die je kunt toepassen op of aan je dak. De meest gekozen extra opties voor dakwerk zijn: Sluit je zonnepanelen aan op een zonneboiler om veel te besparen. Zonnepanelen converteren zonlicht in elektriciteit.

Je kunt je dak laten converteren tot een gebruiksdak met een daktuin en een dakterras. Luchtzuiverende daken zetten schadelijke stoffen om in onschadelijke stoffen waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Lichtkoepels geven de ruimte veel licht en zorgen voor een gevoel van ruimte.

Een dakraam laat mooi natuurlijk licht binnen op de bovenste verdieping van je huis. Je kunt je dakramen en lichtkoepels laten beveiligen, tevens kun je ook je dak beveiligen met valbeveiliging. Regenwater zal netjes en efficiënt worden afgevoerd als je een hemelwaterafvoer laat aanleggen.

Direct de best passende dakdekker in Maastricht?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Let bij dakdekkersbedrijven in Maastricht op bijvoorbeeld hun specialisaties of keurmerken en de ervaring die het bedrijf heeft. Een ervaren dakdekker zal meer rekenen per uur maar kan ook moeilijkere klussen doen. Kies daarom voor een simpele klus een minder ervaren dakdekker, zo bespaar je op de kosten.

Als je riet wilt laten leggen moet je een gespecialiseerde dakdekker inschakelen. Let op de keurmerken die een dakdekker heeft, dit betekent dat de vakman voldoet aan een hoge kwaliteit. Wanneer een dakdekker het KOMO-keurmerk heeft dan voldoet hij aan zeer hoge kwaliteitseisen.

Het Dakmerk keurmerk betekent dat het een dakdekkersbedrijf van een zeer hoge kwaliteit is. Een NDA-keurmerk betekent dat een dakdekker altijd zijn service en kwaliteit aan het optimaliseren is. Daarnaast betaal je vaak 5 tot 10 euro meer per uur voor dakdekkers in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Maastricht

Vaak krijg je korting als je meerdere klussen combineert of klussen samen laat doen met je buren. / Door zelf materialen aan te schaffen en de rommel op te ruimen betaal je minder aan de dakdekker. / Je kunt een onderhoudscontract afsluiten met een vakman, je betaalt dan relatief veel minder voor onderhoud aan je dak.

Dakdekkers kunnen efficiënter werken en je zult kosten besparen als je ervoor zorgt dat je dak goed bereikbaar is. /Je kunt korting krijgen op het btw tarief bij sommige dakwerken. Je betaalt dan slechts 9% btw. / Voor meer informatie over de subsidies die gemeentes geven voor specifieke daken kun je terecht op energiesubsidiewijzer.nl.

Het is verstandig om te kiezen voor een dakdekkersbedrijf met een garantietermijn zodat je zelf niet hoeft te betalen voor fouten die eventueel gemaakt worden. / Je zult besparen op voorrijkosten door een plaatselijke dakdekker te kiezen. / Bespaar ook op de kosten door via de Matchmaker offertes op te vragen en met elkaar te vergelijken.

Snel een dakdekker in Maastricht nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Maastricht

MyGo heeft dakdekkers en andere ervaren vakspecialisten door heel Nederland. Zodat we altijd meteen een specialist voor je kunnen vinden. De Matchmaker matcht je met het beste dakdekkersbedrijf dat aan jouw wensen voldoet.

Bepaal zelf hoe en wanneer je contact op wilt nemen met de dakdekker in Maastricht. Je kunt onze klantenservice bellen via 085 106 1600 of meteen een afspraak maken. Een dakdekkersbedrijf kan je terugbellen of je kunt eerst een aantal offertes opvragen.

Gebruik maken van de MyGo Matchmaker is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kunt de Matchmaker van MyGo 24/7 gebruiken. Probeer onze MyGo Matchmaker een keer uit.